Cartela Luizei Melencu, din nou activă! Ce mesaj a primit familia fetei

Cartela Luizei Melencu, din nou activă! Ce mesaj a primit familia fetei © spynews.ro

Familia Luizei a primit noi semne de pe telefonul fetei care a dispărut fără urmă în luna aprilie a acestui an, după ce a urcat la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă! Una dintre cartelele pe care le folosea Luiza Melencu a fost din nou activată.

Marţi dimineaţă, la ora 6:38, bunicul Luizei a primit un nou mesaj de la unul dintre numerele de telefon pe care Luiza Melencu le avea. Vorbim de un mesaj automat de la reţea, care arată astfel că una dintre cartelele fetei a fost activată din nou. 

"Acum pot fi contactat pe mobil. Am devenit disponibil", este mesajul primit de bunicul Luizei Melencu, marţi dimineaţă, potrivit RTV.

Vă reamintim că nu este prima dată când familia Luizei Melencu primeşte astfel de mesaj. În urmă cu două zile şi acum două săptămâni, reţeaua a emis alte două mesaje de pe cartela tinerei. 

După ce a primit acest mesaj, bunicul Luizei Melencu a încercat să apeleze numărul de telefon, însă nu era disponibil. Văzând acest lucru, a încercat apoi să trimită un simplu mesaj: "Ce faci". Trimiterea acestuia însă, a eşuat. 

Cartela Luizei a fost depistată în Arad, unde locuiesc copiii lui Dincă

La sfârşitul lunii august, unul dintre numerele pe care le folosea Luiza Melencu a apărut activ pe contul de Snapchat. Tonel Pop a declarat atunci că numărul de telefon a fost localizat în Arad. Întâmplător sau nu, acolo locuiesc copiii lui Gheorghe Dincă. 

Incidentul a venit la doar câteva zile după ce telefonul Luizei Melencu a fost localizat în Releul Dioşti, Radomir. 

Tonel Pop a anunţat DIICOT-ul, însă, oamenii legii au transmis că acele cartele sunt sigilate şi nu ar fi putut fi redistribuite numerele, potrivit RTV.

În continuare, telefonul Luizei este de negăsit! La audieri, Gheorghe Dincă a declarat că a aruncat telefonul mobil al Luizei Melencu într-un lan de floarea soarelui. Anchetatorii l-au căutat, dar nimic. Deşi a emis mai multe semnale, anchetatorii nu au reuşit localizarea dispozitivului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro