Cazul Caracal. Ce spun anchetatorii despre cartela Luizei care a fost depistată în Arad, unde locuiesc copiii lui Dincă

Cazul Caracal. Ce spun anchetatorii despre cartela Luizei care a fost depistată în Arad, unde locuiesc copiii lui Dincă © arhivă

În ultima perioadă, telefonul Luizei Melencu a fost localizat în Releul Dioşi, în Radomir, iar apoi, unul dintre numerele fetei a fost depistat în Arad, coincidenţă sau nu, exact în locul în care își au domiciliul doi dintre copiii lui Gheorghe Dincă. Acum, noi detalii din anchetă ies la iveală. 

La sfârşitul lunii august, unul dintre numerele pe care le folosea Luiza Melencu a apărut activ pe contul de Snapchat. Tonel Pop a declarat atunci că numărul de telefon a fost localizat în Arad. Întâmplător sau nu, acolo locuiesc copiii lui Gheorghe Dincă. 

Incidentul a venit la doar câteva zile după ce telefonul Luizei Melencu a fost localizat în Releul Dioşti, Radomir. 

Tonel Pop a anunţat DIICOT-ul, însă, oamenii legii au transmis că acele cartele sunt sigilate şi nu ar fi putut fi redistribuite numerele, potrivit RTV.

În continuare, telefonul Luizei este de negăsit! La audieri, Gheorghe Dincă a declarat că a aruncat telefonul mobil al Luizei Melencu într-un lan de floarea soarelui. Anchetatorii l-au căutat, dar nimic. Deşi a emis mai multe semnale, anchetatorii nu au reuşit localizarea dispozitivului.

Alexandra Măceşanu, activă pe pagina de Facebook

O fotografie a pus pe jar internauţii după ce unul dintre utilizatori a afirmat că Alexandra Măceşanu, una dintre victime, a fost activă recent pe pagina de Facebook. Acesta a venit şi cu dovada. A postat o captură de ecran în care se poate observa ca într-adevăr, contul Alexandrei e pe modul activ. „Are cineva din familie acces la profilul ei sau ce ar trebui să însemne asta?”, a scris cel care a publicat imaginea.

Multe persoane au răspuns că acela sigur nu este contul Alexandrei Măceşanu, dar au fost persoane care au susţinut că fata este înca în viaţă. Din păcate, mama fetei a confirmat că ea a fost cea care a intrat pe contul Alexandrei, deoarece are acces la el: „Am intrat noi, stați liniștiți”, a scris Tudorița Măceșanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro