Telefonul Luizei Melencu, activ pe Snapchat în urmă cu două zile. Cartela a fost depistată în Arad, unde locuiesc copiii lui Dincă

Telefonul Luizei Melencu, activ pe Snapchat în urmă cu două zile. Cartela a fost depistată în Arad, unde locuiesc copiii lui Dincă © Arhivă

Detalii bombă au ieșit la iveală în cazul Caracal. După ce zilele trecute s-a aflat că telefonul Luizei Melencu a fost localizat în Releul Dioști, în satul Radomir, acum noi dezvăluiri au fost făcute cu privire la telefonul adolescentei.

Telefonul Luizei, activ pe rețelele sociale

Astfel, surse confidențiale din anchetă au anunțat, la începutul săptămânii, că ultima localizare a telefonului Luizei apare în Caracal, ei bine, acum unul dintre numerele fetei a fost depistat în Arad, exact locul în care își au domiciliul doi dintre copiii lui Gheorghe Dincă, potrivit Antena 3.

Contul de Snapchat al Luizei, activ în urmă cu două zile

Așadar, unul dintre numerele pe care adolescenta le folosea a indicat că urmă cu două zile cineva a folosit contul acesteia de Snapchat. În plus, anchetatorii spun că semnalul telefonului ar fi fost prins în județul Arad, locul în care locuiește o parte din familia lui Gheorghe Dincă.

”Unul dintre numărul ei a fost localizate undeva la Arad, acel număr funcționează. Legal, ele sunt blocate. Procurorii nu se pricept la IT, însă vor colabora să vedem ce se întâmplă cu acele număr”, a spus Tonel Pop, potrivit sursei citată.

Procurorii iau în calcul varianta ca Luiza să fie în viață

Deși Gheorghe Dincă a precizat că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, probele de la INML nu au  dovedit acest lucru până acum, iar procurorii nu exclud varianta ca aceasta să fie în viață, iar Gheorghe Dincă să acopere pe cineva.

“Noi am cerut urgentarea rezultatelor de la IML. Există un interes foarte mare, dar să vedem când ne vom trimite rezultatele. (...) Nu excludem niciuna dintre variante. Testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente și nu putem exclude nimic“, a spus procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro