Cât costă o supă de mici și cum se prepară. Cine e cel care a inventat-o: "E darul meu pentru omenire"
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 01.05.2023 la 21:55
Actualizat pe 01.05.2023 la 21:55
Ați auzit până acum de supa de mici?! Ei bine, dacă vă gândiți că nu există un astfel de preparat, noi vă asigurăm că această mâncare este reală. A fost inventată de un patron al unui restaurant de lângă Piaţa Obor. Iată cât costă o porție și cum se prepară.
- Cât costă o supă de mici și cum se prepară
- Cine e cel care a inventat-o
Mai ales de 1 mai, micii sunt nelipsiți de pe mesele românilor. Anul acesta însă, pentru a-și atrage și încânta clienții, restaurantele au avut oferte care mai de care mai inovative. Clasicii mici serviți cu muștar și bere au fost, mai nou, serviți cu şampanie, sau sub formă de supă.
Cât costă o supă de mici și cum se prepară
Patronii unui restaurant de lângă Piaţa Obor au avut o idee ceva mai ieșită din comun. Au inventat supa de mici care pare să fi avut un succes neașteptat.
Așadar, supa de mici, care se vinde cu 18 lei, conține tot ce se găsește și pe clasica farfurie de 1 Mai, numai că, sub formă lichidă. Deși patronul restaurantului spunea că iniţial s-a gândit să adauge şi bere, ulterior a preferat să îi ofere textură din lapte.
Secretul lui chef Bontea pentru mici suculenți pe grătar
Chef Bontea a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, secretul lui pentru mici suculenți pe grătar. Iată ce spune celebrul bucătar despre cum ar trebui să îi pregătiți.