Câte clase are Gheorghe Dincă? Răspunsul care te va lăsa mască!

Câte clase are Gheorghe Dincă? Răspunsul care te va lăsa mască! © arhivă

Gheorghe Dincă este, fără dar şi poate, principalul personaj negativ al acestei perioade. Bărbatul supranumit "monstrul din Caracal", cel acuzat de opt infracţiuni printre care şi de uciderea Luizei şi Alexandrei, cele două fete pe care le-a răpit în cursul anului 2019, ascunde o poveste de viaţă tulburătoare. Ies la iveală informaţii neştiute despre el!

În rechizitoriul pe baza căruia Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracțiuni, omor calificat - două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte - două infracțiuni, apar noi informaţii, neştiute în spaţiul public până în acest moment. 

"Monstrul din Caracal", în vârstă de 66 de ani, a avut pe parcursul urmăririi penale o atitudine oscilantă, parţial sinceră. Necunoscut cu antecedente penale, cu un stagiu militar satisfăcut şi ieşit la pensie.

Dacă ne întoarcem puţin în timp, în tinereţea sa, vedem că Gheorghe Dincă a absolvit 12 clase. 

"Inculpatul DINCĂ GHEORGHE este cetăţean român, în vârstă de 66 de ani, studii 12 clase, stagiul militar satisfăcut, căsătorit, pensionar, iar pe parcursul urmăririi penale a avut o atitudine oscilantă, parţial sinceră. Inculpatul nu este cunoscut cu antecedente penale", arată procurorii în rechizitoriu. 

Câte clase are Ştefan Risipiceanu

În ceea ce-l priveşte pe complicele său, Ştefan Risipiceanu, acesta a absolvit 10 clase şi nu avea loc de muncă sau vreo ocupaţie.

"Inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN este cetăţean român, în vârstă de 46 de ani, studii 10 clase, stagiul militar satisfăcut, necăsătorit, fără ocupaţie, fără loc de muncă, necunoscut cu antecedente penale, iar pe parcursul urmăririi penale a avut o atitudine oscilantă, parţial sinceră", mai apare în rechizitoriul DIICOT.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro