Cauza morţii celor doi tineri logodiţi din Târgu Jiu. Marius şi Teodora urmau să dea BAC-ul şi apoi voiau să întemeieze o familie

Cauza morţii celor doi tineri logodiţi din Târgu Jiu. Marius şi Teodora urmau să dea BAC-ul şi apoi voiau să întemeieze o familie © Facebook

S-a aflat care ar fi cauza morţii celor doi tineri din Târgu Jiu, care au fost găsiţi fără viaţă în casă, miercuri dimineaţă.

Chiar dacă ancheta este în curs de desfăşurare, oamenii legii au precizat că din primele cercetări s-a constatat că totul a fost cauzat de o sobă veche. Cei doi tineri, de 18 şi 19 ani, locuiau cu chirie într-o garsonieră de la margina oraşului Târgu-Jiu. Şi ei, la fel ca şi ceilalţi locatari din bloc, se încălzeau cu o sobă pe lemne, care, însă, le cam crease probleme în ultimele zile.

Se pare că proprietara locuinţei chiar îi vizitase şi a verificat soba, recomandându-le să nu mai facă focul pentru că aceasta pare să aibă probleme. Vecinii nu ştiu dacă cei doi au mai aprins sau nu ulterior focul, însă spun că este posibil să fi rămas lemne nearse în sobă suficient cât să producă monoxidul de carbon care i-a intoxicat.

Marius şi Teodora erau împreună de ceva timp şi visau să întemeieze împreună o familie. Ba chiar în urmă cu trei luni cei doi se logodiseră şi se gândeau la nuntă. Anul acesta urmau să susţină examenul de Bacalaureat, iar nu peste mult timp visau să facă nuntă. 

În luna noiembrie, Marius şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe Teodora. Tânărul a pregătit totul până în cele mai mici detalii, pentru a-şi surprinde iubita. Şi chiar a reuşit pentru că Teodora a fost impresionată până la lacrimi. Acum, oamenii nu vor mai dansa la nunta lor, ci îi vor conduce pe ultimul drum.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro