Momentul când Marius a cerut-o de soție pe Teodora. Cei doi au fost găsiți morți, trei luni mai târziu / VIDEO

Momentul când Marius a cerut-o de soție pe Teodora. Cei doi au fost găsiți morți, trei luni mai târziu © Captură Video

Marius și Teodora, cei doi îndrăgostiți găsiți morți în casa lor din Târgu Jiu, s-au logodit în urmă cu numai trei luni. Urmau să se căsătorească la anul, iar întreg momentul cu emoționanta cerere în căsătorie a fost postat pe rețelele de socializare. Acum, au devenit imagini pline de tristețe pentru toți apropiații celor doi.

Marius a cerut-o de soție pe iubita lui pe 1 noiembrie, anul trecut. Într-un club, tânărul a avut grijă ca marele moment să fie pregătit ca la carte. Cu lacrimi în ochi, Teodora i-a spus un „da” hotărât atunci când acesta s-a pus într-un genunchi în fața ei și i-a pus minunata întrebare.

Totul a fost filmat, iar imaginile încă sunt disponibile pe rețelele de socializare.

Si a spus DA❤️❤️🥰 Felicitari, frumosii mei!❤️

Posted by Patricia Gruescu on Thursday, October 31, 2019

Cine au fost Marius și Teodora

Potrivit presei locale, Teodora, în vârstă de 18 ani, era elevă a Liceului „Henri Coandă” din Târgu-Jiu. Urma să se căsătorească cu Marius, iubitul ei de 20 de ani, anul viitor.

Azi dimineață, totul s-a încheiat pentru cei doi îndrăgostiți. Mama Teodorei a fost cea care i-a găsit morți, într-o garsonieră unde locuiau cu chirie. Ea era întinsă pe pat, iar el era fără suflare în baie.

Criminaliștii veniți la fața locului nu au găsit urme de violență pe trupurile tinerilor, motiv pentru care prima teorie este că au murit intoxicați cu monoxid de carbon, după ce au făcut focul într-o sobă defectă.

Vecinii spun că nu îi mai văzuseră pe tineri de două zile, în timp ce proprietara garsonierei a declarat că i-a avertizat să nu folosească soba până nu va fi reparată.

Trupurile celor doi au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Gorj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro