Caz cutremurător în Iași. Un tânăr tată de 22 de ani a plecat de la petrecerea de Revelion, pentru a se sinucide

Caz cutremurător în Iași. Un tânăr tată de 22 de ani a plecat de la petrecerea de Revelion, pentru a se sinucide © Arhivă

Momente cumplite într-o comună din Iași. Un tânăr de numai 22 de ani, tatăl unui bebeluș de câteva luni, a plecat de la petrecerea de Revelion și s-a îndreptat direct spre moarte. După o ceartă cu iubita lui, a decis să își pună capăt zilelor.

Uriașa dramă a avut loc pe 31 decembrie 2019, în jurul orei 22.00, în comuna Belcești din Iași. După ce s-a certat cu mama copilului său, tânărul a plecat de la petrecerea de Revelion și s-a dus să își pună capăt zilelor. Folosindu-se de un cablu, pe care și l-a pus de gât, și s-a agățat de o grindă.

De la petrecere, direct în ștreang

Potrivit BZI, tânărul, pe nume Constantin, a plecat împreună cu iubita la niște prieteni, cu plugușorul. Pe drum, a consumat alcool, însă lucrurile păreau cât de cât normale până ce cei doi au ajuns înapoi acasă.

Acolo, unde abia începuse petrecerea de Revelion, tânărul și iubita au început să se certe, de vină fiind gelozia bărbatului. Acesta i-a reproșat mamei copilului său că îl înșală, conflictul degenerând. După mai multe cuvinte grele aruncate, tânărul a plecat de acasă și a amenințat că se va sinucide.

S-a atârnat de o grindă cu un cablu, însă mama lui l-a găsit la timp. Iubita acestuia a sunat la 112, iar un echipaj medical ajuns ulterior la fața locului l-a transportat de urgență la spital. Constantin a scăpat, însă va mai rămâne sub supravegherea medicilor o perioadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro