Caz revoltător în Galați, unde un pensionar de 74 de ani a agresat o copilă de 11 ani! Minora era dată în grija soției bărbatului

Caz revoltător în Galați, unde un pensionar de 74 de ani a agresat o copilă de 11 ani! Minora era dată în grija soției bărbatului © monitoruldesuceava.ro

Un pensionar de 74 de ani este acuzat de agresarea unei copile de doar 11 ani, ea fiind dată în plasament soției bărbatului. Pentru faptele sale, bătrânul a primit o pedeapsă cu suspendare.

Fetița de doar 11 ani a fost dată în plasament unei familii din Galați, femeia fiind asistent maternal din anul 2005 până în anul 2014, când i s-a retras atestatul. În anul 2013 fetița a juns în grija celor doi, iar din cercetările efectuate de oamenii legii s-a stabilit că în perioada martie-septembrie 2014, bărbatul ar fi agresat-o pe minoră de două ori.

Din detaliile oferite de anchetatori, fetița era pedepsită, și pentru a fi lăsată afară s-a dus să îi ceară voie bărbatului, acesta aflându-se în garaj. Bătrânul a refuzat să îi dea voie copilei să iasă, motivând că minora folosea un limbaj neadecvat. Ulterior, pensionarul i-a pus o condiție fetei, pentru a o lăsa afară, și anume să îi dea voie să o atingă în zonele intime. 

Minora a acceptat propunerea bărbatului, acesta spunându-le anchetatorilor  „am atins-o în zona intimă şi am pipăit-o, iniţial peste pantaloni, dar când am văzut că stă ca mieluşelul, am băgat mâna la ea în pantaloni şi am pipăit-o, direct pe piele, totul durând câteva secunde”.

Bărbatul a revenit asupra declarației, în prima spunând că gestul său a fost singular. Din declarațiile sale, copila ar fi început să îi ceară diverse favoruri, el considerând aceste cereri un șantaj, deși aceasta nu amenințase că îl va denunța.

„A început să vorbească mai tare, fiind insistentă, iar eu, stând întins pe pat, am prins-o, peste chiloţii în care era îmbrăcată, din zona intimă, pentru a o face să mă lase în pace. Ea nu a reacţionat, iar eu i-am dat chiloţii la o parte şi am pipăit-o direct pe piele, în zona intimă”, a mai mărturisit bărbatul de 74 de ani.

Ce pedeapsă a primit pensionarul pedofil

Curtea de Apel Galați l-a condamnat pe bărbat la 2 ani de închisoare, însă cu suspendarea executării acestora, pentru infracțiunea de corupere sexuală a minorilor.

Această pedeapsă a rămas definitivă după ce judecătorii au redus perioada de 4 ani, la 2. De asemenea, Tribunalul Galați l-a obligat pe bărbat să îi plătească daune morale minorei în valoare de 10.000 de lei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro