Caz şocant în Bacău! Un tânăr şi-a omorât mama în bătaie, lovind-o fără milă

Caz şocant în Bacău! Un tânăr şi-a omorât mama în bătaie, lovind-o fără milă © Arhivă

Sfârşit cumplit pentru o mamă din Bacău! Un tânăr în vârstă de 31 de ani a omorât-o pe cea care i-a dat viaţă, lovind-o cu bestialitate, fără nicio urmă de remuşcare.

Scenele de groază au avut loc sâmbătă după-amiază, în localitatea Dieneţ, judeţul Bacău. Femeia în vârstă de 31 de ani a fost omorâtă de propriul fiu, după ce a fost bătută până şi-a dat ultima suflare.

Crima oribilă a avut loc atunci când tânărul de 31 de ani se afla în stare de ebrietate. Consumând extrem de mult alcool, bărbatul nu a mai ţinut cont de faptele sale şi a început să-şi atace mama cu lovituri puternice.

Tânărul a lovit-o pe cea care i-a dat viaţă cu pumnii şi picioarele şi nu s-a oprit până ce aceasta nu a mai mişcat.

La faţa locului nenorocirii a ajuns o ambulanţă. Din păcate însă, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa, fiind astfel nevoiţi să îi declare decesul.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta

În urma faptelor sale oribile, bărbatul de 31 de ani şi-a recunoscut crima. 

Tânărul a fost reţinut imediat de oamenii legii, iar ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de omor în forma violenței în familie.

Un adolescent și-a omorât tatăl, apoi i-a îngropat cadavrul în grădină

O altă crimă îngrozitoare a avut loc luna trecută în Bacău. Un adolescent de 16 ani, și-a omorât cu tatăl, apoi, pentru a şterge urmele de vinovăţie, i-a îngropat cadavrul în curtea casei.

Oribila crimă a avut loc în urmă cu câteva zile, însă cadavrul bărbatului a fost descoperit abia în weekendul acesta.

În urma faptei sale, adolescentul a ajuns în custodia poliției și a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro