Caz șocant în Pitești! O femeie a fost operată la lumina telefonului

Caz șocant în Pitești! O femeie a fost operată la lumina telefonului © captura video

O femeie îi acuză pe medicii de la Spitalul Județean din Pitești de faptul că au operat-o folosindu-se doar de lanterna de la telefon și că a fost umilit-o de medicul ginecolog care s-a ocupat de cazul ei.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, a fost adusă cu ambulanța la spital, acolo unde a fost preluată în stare gravă de către medici. Ea susține că lampa din sala de operație nu mergea, astfel că doctorii au improviat și a fost operată cu ajutorul lanternei de la telefon. "I-am spus că am hemoragie şi că trebuia să ajung la un consult de medic specialist, să-mi confirme sarcina. Şi dânsul mi-a zis că: Drept azi? Dar drept astăzi te-ai gândit? Şi exact acum când ai hemoragie? Uite, trebuie să-ţi fac chiuretaj că s-a desprins", a declarat femeia, potrivit observator.tv.

Pe de altă parte, medicii se apără și spun că acest timp de intervenție relizată cu o lumină puternică și directă prezintă avantaje. Cu toate acestea, șeful de secție spune că a fost declanșată o anchetă interntă în spital și se va stabili dacă se vor lua măsuri în privința medicului care a efectuat operația. 

"Farul ăla care-ţi bate, îţi bate de undeva de sus. Mai bine văd cu telefonul. A doua zi, becul a fost înlocuit şi s-au reparat toate. Ca atitudine, ca limbaj, ţine de om. Aici vom declanşa o anchetă internă.", a declarat șeful de secție. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro