Pacientă a unui spital din Capitală, mutilată în timpul unei operaţii! Explicaţia medicilor

Pacientă a unui spital din Capitală, mutilată în timpul unei operaţii! Explicaţia medicilor © pexels

Caz halucinant petrecut într-un spital din București! O femeie a suferit arsuri la nivelul feței, în timpul unei intervenții chirurgicale.

Totul s-a întâmplat după ce un dispozitiv medical s-a aprins, iar aparatul de oxigen la care era conectată pacienta a alimentat flacăra. Astfel, femeia s-a ales cu arsuri pe jumătate de față, iar managerul spitalului a oferit o explicație incredibilă. Acesta a spus că a fost vorba doar despre un accident, iar femeia este în afara oricărui pericol. Nu se ştie exact dacă femeia a depus plângere împotriva medicilor sau a decis să treacă cu vedere acest incident.

Mămică moartă, din cauza neatenției

Un alt caz șocant s-a petrecut în alt spital din Capitală, în urmă cu câteva zile. Ana Maria, o tânără de doar 19 ani din Brăila s-a stins la puțin timp după ce a născut, din cauza faptului că medicii nu i-au îndepărtat toată placenta. A început să se simtă foarte rău, la după o lună de când a dat naștere, a murit. Cauza oficială a morții a fost septicemia, potrivit observator.tv.

"Ea a născut acum o lună, la naştere moaşa sau doctorul nu a curăţat-o cum trebuie, acum la autopsie s-a găsit o bucată de placentă lăsată şi a dat în septicemie", a scris o apropiată pe rețelele de socializare. Ana Maria a lăsat în urmă un soț distrus de durere și un copil care nu își va cunoaște niciodată mama. Familia tinerei a anunțat că va depune plângere și va face orice pentru a-și face dreptate. 


facebook whatsapp twitter pinterest