Ana Maria a murit la o lună după ce a născut! Astăzi s-a aflat și cauza morții. Familia e în stare de șoc

Ana Maria a murit o lună după ce a născut! Astăzi s-a aflat și cauza morții. Familia e în stare de șoc © Facebook

Ana Maria, o proaspătă mămică în vârstă de 19 ani din Brăila, a murit după o lună de când a devenit mamă pentru prima dată. Astăzi s-a afla și cauza morții, iar familia fetei este în stare de șoc.

Ana Maria a murit din cauza septicemiei. Se pare că medicii nu i-au îndepărtat toată placenta după ce a născut, iar după câeva zile a început să se simtă din ce în ce mai rău. După aproape o lună de când a născut, tânăra de 19 ani a murit, scrie observator.tv

"Ea a născut acum o lună, la naştere moaşa sau doctorul nu a curăţat-o cum trebuie, acum la autopsie s-a găsit o bucată de placentă lăsată şi a dat în septicemie", a scris o apropiată pe rețelele de socializare. 

În urma Ana Mariei a rămas un soț răpus de durere și un copil care nu își va cunoaște niciodată mamă. Familia ei anunță că va depune plângere pentru a se face dreptate.

"Plânge cerul. La vârsta de 19 ani încă o mămică, femeie, fată, a murit în urma indiferenţei sistemului sanitar. Câte femei trebuie să mai moară după naştere sau în timpul naşterii? Câte familii trebuie să mai plângă pentru erorile medicale? Celor care muncesc în sistemul medical, care nu aveaţi vocaţie sau drag de această meserie. lăsaţi-vă, nu mai nenorociţi viţeile altora, nu vă gândiţi că veţi plăti petnru toate aceste nenorociri?", este un mesaj postat de o altă apropiată a familiei. 

Între timp, familia tinerei moarte se pregătește de înmormântare. Joi, proaspăta mămică va fi condusă pe ultimul drum. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro