Cazare în regim hotelier, în București, pentru persoanele în carantină! „Netflix&chill” și cumpărăturile, la pachet / FOTO

+5 click pentru
galerie

Cazare în regim hotelier, în București, pentru persoanele în carantină! „Netflix&chill” și cumpărăturile, la pachet / FOTO © captura OLX

Să vezi și să nu crezi! În plină panică generată de epidemia de coronavirus, proprietarul unei garsoniere din Capitală își pune locuința la închiriere, în regim hotelier, pentru persoanele aflate în carantină. 

1.100 lei - o săptămâna într-o garsonieră cochetă de lângă stația de metrou Dristor. Nu, nu e o glumă, ci anunțul de pe Olx al unui proprietar. Și este destinat doar persoanelor aflate în carantină de coronavirus. 

O fi prețul piperat, însă și serviciile sunt... pe măsură. Proprietarul pune la dispoziția celor interesați să stea în carantină în regim hotelier: internet, abonament la Netflix, abonament TV și, nu în ultimul rând, două drumuri pentru cumpărături pe săptămână. 

Val de scumpiri din cauza coronavirusului

De altfel, la nivel mondial, mai multe linii de producție sunt afectate din cauza coronavirusului. Acest lucru determina, automat, epuizarea stocurilor din magazine și scumpirea anumitor produse care se află la mare căutare. 

Potrivit directorului general al unei companii de electronice, citat de Antena 3, cele mai afectate vor fi laptopurile și smart-watch-urile, dat fiind faptul că fabricile din China au pornit mai târziu. 

„Pentru 2020 există în momentul de faţă toată această presiune legată de coronavirus. Sunt specialişti care au evaluat impactul pe categorii de produse, din cauza evenimentelor care au fost în China şi vedem ce se întâmplă acum în Europa", a spus Dragoș Sîrbu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro