Cazul Caracal. Ce i-au arătat procurorii unei prietene de-ale Luizei Melencu, la audieri! "Nu avea aşa ceva"

Cazul Caracal. Ce i-au arătat procurorii unei prietene de-ale Luizei Melencu, la audieri! "Nu avea aşa ceva" © arhivă

Luni, 9 decembrie, au avut loc noi audieri în cazul Caracal. Printre persoanele care au stat faţă în faţă cu procurorii se numără şi două prietene de-ale Luizei Melencu. Una dintre ele a oferit declaraţii tulburătoare la ieşirea din sediul IPJ Dolj.

Două dintre prietenele Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie a acestui an după ce s-a urcat la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă, au fost audiate luni, 9 decembrie, la sediul IPJ Dolj. Una dintre acestea, Alina, a dezvăluit ce s-a întâmplat la audieri.

Pare-se că, potrivit celor spuse de Alina pentru Libertatea, procurorii i-au arătat un cercel şi un lănţişor. Cercelul, mic şi negru, seamănă cu al Luizei, spune Alina, dar cu siguranţă nu este al ei. 

„Era un cercel mic și negru, Luiza nu avea așa ceva. Dar lănțișorul seamănă cu al ei. Avea unul la fel, cu trei inimioare prinse de el. Pe ăsta care mi l-au arătat nu erau inimioare”, a declarat Alina pentru sursa citată. 

Tot în această zi sunt audiaţi şi familia Luizei Melencu, dar şi fostul iubit, Alex. Acesta din urmă a mărturisit că este pentru prima dată audiat. În urmă cu trei zile, Alex a primit citaţie. 

„Sunt pentru prima dată audiat. (…) Chiar nu știu de ce nu m-au audiat până acum. Adică, am venit special din afară să mă audieze, să văd și eu despre ce e vorba aici. Acum 2-3 zile am primit o citație să vin aici.(…) O să le spun tot ce ştiu”, a spus Alex, potrivit Mediafax.

Vă reamintim că Alex Duţu şi Luiza Melencu au fost împreună o perioadă de câteva luni şi s-au despărţit pe 13 aprilie. Luiza Melencu a luat hotărârea de a încheia relaţie. Atunci, apropiaţii au considerat că principalul motiv este distanţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro