Cazul Caracal. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu rămân în arest preventiv încă 30 de zile

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu rămân în arest preventiv încă 30 de zile © arhivă

Nouă decizie în cazul Caracal. Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu cu 30 de zile.

Dincă şi Risipiceanu rămân în arest preventiv

Gheorghe Dincă şi complicele său, Ştefan Risipiceanu, rămân după gratii! Tribunalul Olt a prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare pe numele lor.

Decizia Tribunalului Olt poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

La termenul de vineri, Ştefan Risipiţeanu a cerut înlocuirea arestării preventive cu control judiciar, însă solicitarea sa a fost respinsă, transmite Agerpres.

În prezent, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu se află încarceraţi la Penitenciarul Craiova. 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată la mijlocul lunii ianuarie pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracțiuni, omor calificat - două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte - două infracțiuni.

Ştefan Risipiceanu a fost trimis în judecată doar pentru viol, în cazul Luizei Melencu.

Cumpănaşu: „Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei”

Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit pe reţelele de socializare că Gheorghe Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei. Înainte de finalizarea rechizitoriului, "monstrul din Caracal" a aplicat aceeaşi strategie în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu. 

"Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Am avut tot timpul dreptate (...) În zilele următoare vom anunţa ce măsuri vom lua faţă de această evoluţie", a scris unchiul Alexandrei Măceşanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro