Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Cumpănaşu: „Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei”

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Cumpănaşu: „Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei” © arhivă

După câteva zile în care nu s-a mai auzit nimic în spaţiul public despre cazul Caracal, o informaţie bombă schimbă complet cursul lucrurilor! Pare-se că Gheorghe Dincă are de gând să aplice aceeaşi strategie şi să declare, în curând, că nu a ucis-o pe Alexandra Măceşanu.

La sfârşitul lunii decembrie, înainte de finalizarea rechizitoriului, Gheorghe Dincă a dat declaraţia prin care nu mai recunoştea uciderea Luizei Melencu. 

"Monstrul din Caracal" pare-se că are de gând să-şi pună din nou strategia în aplicare! Potrivit RTV, imediat ce dosarul va ajunge să fie judecat pe fond la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă ar urma să dea o nouă declaraţie, în care să spună, de această dată, că nu a ucis-o nici pe Alexandra Măceşanu.

Deşi, încă de la începutul anchetei, Gheorghe Dincă a susţinut că se face vinovat de uciderea Alexandrei Măceşanu. 

Informaţia a fost transmisă şi de Alexandru Cumpănaşu, pe reţelele de socializare. 

"Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Am avut tot timpul dreptate (...) În zilele următoare vom anunţa ce măsuri vom lua faţă de această evoluţie", a scris unchiul Alexandrei Măceşanu pe Facebook. 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată la mijlocul lunii ianuarie pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanare de cadavre sau morminte - două infracţiuni.

Anchetatorii au concluzionat că, pe 25 iulie 2019, în jurul orei 12.00, Gheorghe Dincă, „observând că aceasta (n.r. Alexandra - 15 ani -n.r.) a reuşit să-şi desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi (fără a putea să se elibereze de sfoara groasă de la picioare) şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră, având o atitudine total schimbată (victima minoră efectuase mai multe apeluri la SNAU 112, de pe telefonul găsit în camera inculpatului), lovindu-se şi de refuzul categoric al victimei de a se mai supune tratamentului degradant şi violurilor repetate, cu intenţie, i-a aplicat acesteia cel puţin o lovitură cu pumnul în zona capului şi în timp ce se afla întinsă la pământ, a sugrumat-o cu ambele mâini, cauzându-i astfel decesul”, se arată în rechizitoriu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro