Cazul Caracal. Ginerele lui Gheorghe Dincă, dosar penal în România

Cazul Caracal. Ginerele lui Gheorghe Dincă, dosar penal în România © arhivă

În fiecare zi ies la iveală detalii șocante în cazul Caracal. De data aceasta, despre familia inculpatului, numit în spațiul public „monstrul din Caracal”. Se pare că fiica lui Gheorghe Dincă administrează în Arad un domeniu de vânătoare de 2.500 de hectare, care pare a fi exclusiv pentru italieni. Însă, cel care ar fi investit în acel domeniu ar fi fostul ei soț, acum decedat.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, administrează un domeniu de vânătoare în Arad, de 2.500 de hectare. Pe pagina de Facebook a acestui domeniu apar anunțuri scrise în limba italiană, ceea ce ne face să credem că activitățile desfășurate sunt destinate exclusiv italienilor. 

Deși fiica inculpatului este persoana de contact, nu ea a investit în domeniul de vânătoare, ci fostul ei soț, Giorgio Albiero, acum decedat. 

Potrivit informațiilor transmise de Antena3, Giorgio Albiero a avut un dosar penal în România, referitor la introducerea ilegală în România a mii de cartușe de vânătoare pe care le-ar fi ascuns în aparate de cafea, ce intrau în țară cu tir-ul. Italianul le-ar fi vândut apoi, fără documente, conaționalilor săi. Dosarul penal a fost clasat după moartea italianului.

DIICOT investighează activitatea lui Dincă din Italia

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust în Italia ordin european de anchetă pe numele lui Gheorghe Dincă și cere informații despre activitatea lui de acolo și despre cercul relațional al inculpatului.

Această decizie înseamnă că se ia în calcul, fară dar și poate, ipoteza unei rețele de trafic de persoane și că se lucrează în vederea determinării posibilei rețele. De altfel, este posibil ca Gheorghe Dincă să fi acționat sub un alt nume în Italia, a transmis Antena3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro