Cazul Caracal. Lista celor care au fost audiați în anchetă! Ce nume-cheie nu se regăsesc

Cazul Caracal. Lista celor care au fost audiați în anchetă! Ce nume-cheie nu se regăsesc © arhivă

În plin scandal în cazul Caracal, când Gheorghe Dincă a fost adus în arest preventiv la București, iar probele adunate din casa groazei în timpul perchezițiilor urmează să fie analizate, ies la iveală noi detalii privind audierile. Se pare că două persoane importante în anchetă nu au fost audiate.

Gheorghe Dincă a fost adus la Arestul Central din Capitală, astfel, ancheta se mută ușor-ușor la București. Anchetatorii așteaptă rezultatele probelor și, în acest timp, audierile continuă. Se pare că familia Luizei și alți martori urmează să fie audiați la sediul Central. 

Persoanele audiate până acum în cazul Caracal

  • Judecătorul care a dat mandatul de percheziție
  • Prim-procurorul Parchetului din Caracal
  • Un alt procuror de la Parchetul din Caracal
  • Răzvan Alexe, fost șef la IPJ Olt
  • Polițiștii care au stat în fața casei lui Dincă
  • Polițiștii care au făcut cercetarea în casa Groazei

De altfel, recent au fost audiați din nou și membrii familiei lui Dincă. Iată că, pe această listă nu se regăsesc două nume-cheie în anchetă. Doi procurori care au avut un rol important în cazul Caracal nu au fost audiați până în acest moment, transmite Antena3. Vorbim despre procurorul care s-ar fi consultat cu polițiști și ar fi decis să nu intre mai devreme în casa lui Gheorghe Dincă și despre procurorul DIICOT Olt Liviu Vasilescu.

Însă, pentru că audierile continuă, este foarte posibil ca cei doi să fie trași la răspundere la sediul Central. 

Ce urmează să se întâmple cu Gheorghe Dincă 

Timp de o lună, au avut loc percheziții la casa lui Gheorghe Dincă, iar probele adunate de anchetatori urmează fie analizate. În curând, Gheorghe Dincă va fi supus la detectorul de minciuni, dar și unor teste psihologice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în cazul în care se confirmă că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra și Luiza, așa cum a declarat la audieri. De asemenea, se va afla dacă inculpatul mai suferă de vreo boală psihică, ținând cont de faptul că a fost internat de opt ori la psihiatrie. 

Gheorghe Dincă urmează să fie prezentat în faţa specialiştilor de la detectorul de minciuni pentru a se stabili dacă a mințit la audieri, în ceea ce privește declarațiile sale legate de ce s-a întâmplat după ce le-a răpit pe Luiza şi pe Alexandra.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro