Cazul Caracal. O nouă plângere penală pe numele lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. O nouă plângere penală pe numele lui Gheorghe Dincă © arhivă

La patru luni de la izbucnirea scandalului Caracal, situaţia este încă neclară. Rezultatul anchetei întârziere astfel să apară, deşi Gheorghe Dincă nu va mai putea fi ţinut mult timp în arest preventiv. Acum, o nouă plângere penală a fost depusă pe numele "monstrului din Caracal" şi nu numai.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat pe reţelele de socializare că, la patru luni de la dispariţia nepoatei sale, Alexandra Măceşanu, a depus o nouă plângere la Parchetul General. De data aceasta, pe numele lui Gheorghe Dincă, a copiilor săi şi a lui Remus Rădoi. 

Plângerea depusă la Parchetul General de Alexandru Cumpănaşu pe numele lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, Daniel Dincă şi Remus Rădoi a fost trimisă către DIICOT. 

"Am depus o NOUĂ PLANGERE penală pe numele lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, Daniel Dincă și Remus Rădoi la Parchetul General respectiv plângerea nr. 1269/2019. Am primit astăzi răspuns de la Parchetul General prin adresa nr 12701/2019 prin care mi se comunică că plângerea penală a fost trimisă tot către DIICOT", a anunţat Alexandru Cumpănaşu.

În continuare, Alexandru Cumpănaşu spune că va solicita procurorului general și stadiul instituțional al tuturor plângerilor depuse până în acest moment față de toate instituțiile și persoanele implicate.

Gheorghe Dincă ar putea scăpa de închisoare

Familiile celor două copile date dispărute după ce au urcat la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă se tem că "monstrul din Caracal" ar putea scăpa nepedepsit. Potrivit celor spuse de Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, dosarele nu sunt legate şi nu există probe suficiente care să-l incrimeze pe acesta.

"Pot să îl achite la un moment dat, ceea ce este mult mai grav", a declarat Tonel Pop, la sediul DIICOT.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro