Cazul Caracal. Ce a văzut un vecin în casa lui Gheorghe Dincă, după răpirea Luizei Melencu

Cazul Caracal. Ce a văzut un vecin în casa lui Gheorghe Dincă, după răpirea Luizei Melencu © spynews.ro

Ies la iveală detalii şocante în cazul Caracal! În plin scandal privind reconstituirea răpirii şi uciderii Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, după cum Gheorghe Dincă a mărturisit în faţa procurorilor la începutul anchetei, un vecin rupe tăcerea! Ce susţine acesta că a văzut în casa groazei în perioada în care Luiza ar fi fost sechestrată în locuinţă este de-a dreptul şocant. 

Un vecin de-ai lui Gheorghe Dincă a mărturisit că, într-o zi, l-a ajutat pe inculpat la căpat de lemne. La un moment dat, Dincă l-ar fi trimis pe acesta în casă, după o sticlă de băutură. Însă, bărbatul era pe cale să confunde camera în care se afla băutura cu o alta. Văzând acest lucru, Gheorghe Dincă s-ar fi speriat şi ar fi început să ţipe la el, încercând din răsputeri să-l îndepărteze de acea cameră. 

Văzând ce s-a întâmplat de-a lungul ultimelor luni în cazul Caracal şi detaliile infiorătoare care s-au aflat despre vecinul său, Gheorghe Dincă, martorul crede că, nu este exclus ca în acel moment Luiza să fi fost ţinută captivă în camera în care el era la un pas să intre. 

Bărbatul a ţinut să menţioneze că acest moment a avut loc într-o zi din perioada mai-iunie.

„Mi-a zis du-te să iei sticla de vișinată din casă. A început să urle: „nu, nu de acolo, du-te mai în spate”. Dar nu s-a auzit niciun zgomot. Și cred că lucrul acesta s-a întâmplat când era Luiza acolo. În mai sau iunie eram acolo”, a declarat martorul pentru Antena3. 

Recent, a apărut o informaţie şocantă privind dispariţia Luizei Melencu. Potrivit dcnews.ro, Gheorghe Dincă şi-ar fi retras declaraţia cu privire la uciderea Luizei Melencu. Mai mult, inculpatul ar susţine că nu o recunoaşte pe adolescentă din fotografii deşi, la începutul anchetei, lucrurile stăteau complet diferit. De altfel, pe tot parcursul anchetei, Gheorghe Dincă nu i-a spus Luizei pe nume, ci "fata din luna mai".

Marţi, 17 septembrie, la Caracal va avea loc reconstituirea în cazul Luizei Melencu, după ce, luni, 16 septembrie, procurorii DIICOT şi Gheorghe Dincă au refăcut traseul descris de inculpat în ceea ce priveşte răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro