Mama fostului iubit al Luizei, detalii nemaiştiute despre audierea fiului său. "A oferit declaraţii doar la telefon"

Mama fostului iubit al Luizei, detalii nemaiştiute despre audierea fiului său. "A oferit declaraţii doar la telefon" © Captură

Mama fostului iubit al Luizei a oferit informaţii nemaiştiute la "Acces Direct". După ce fiul ei a fost audiat în acest caz, femeia a ţinut să facă anumite precizări extrem de importante.

Fostul iubit al Luizei, audiat prin telefon

Luiza şi Alex au avut o relaţie timp de câteva luni, din timpul Sărbătorilor de iarnă şi până în aprilie. Cu o zi înainte să dispară, Luiza a decis să pună punct relaţiei cu Alex. Acum, la cinci luni de la dispariţie, Alex a fost audiat de procurori, însă nu faţă în faţă, ci prin telefon. Mama băiatului a povestit situaţia fiului său la "Acces Direct", unde a povestit că Alex a vorbit cu oamenii legii la o zi după dispariţia Luizei şi că de atunci băiatul a păstrat legătura prin mesaj cu poliţistul care l-a audiat la acea vreme.

"A fost audiat doar la telefon. Niciodată nu a fost audiat faţă în faţă. De la poliţie l-a sunat la telefon. Băiatul meu a fost audiat la o zi-două după dispariţia Luizei. A ţinut legătura prin mesaje cu acel poliţist", a spus mama acestuia.

Mama fostului iubit al Luizei, cooperantă cu oamenii legii

Mama lui Alex, fostul iubit al Luizei, a spus la "Acces Direct" că atât ea, cât şi băiatul şi familia ei sunt dispuşi să dea declaraţii la Poliţie, totul pentru a ajuta atât cât se poate. Femeia spune că familia ei nu ascunde nimic, iar fiul ei este dispus chiar să ofere declaraţii la DIICOT, acolo unde nu a fost chemat până acum.

"Nu a fost chemat niciodată la DIICOT. Pentru noi nu este nicio problmeă că băiatul este audiat. Vrem să dăm declaraţii, nu avem nicio problmeă. Nu ascundem nimic, dacă putem să ajutăm cu mare drag. Luiza e un copil cuminte, se înţelegea foarte bine cu băiatul meu. Nu a venit niciodată în casa mea fără ştirea mamei sale", a mai spus aceasta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro