Iubitul Luizei Melencu a fost audiat, la cinci luni de la dispariţia fetei! Ce au vrut să afle anchetatorii de la el

Iubitul Luizei Melencu a fost audiat, la cinci luni de la dispariţia fetei! Ce au vrut să afle anchetatorii de la el © arhivă

Informaţie bombă în cazul Caracal! Alex, tânărul de care Luiza Melencu s-a despărţit în luna aprilie, cu o zi înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă, a fost audiat de procurorii DIICOT din Caracal şi de poliţişti. Este prima dată când Alex Duţu dă declaraţii în acest caz. 

Luiza Melencu şi Alex Duţu au fost împreună câteva luni, începând din perioada sărbătorilor de iarnă până în luna aprilie, chiar cu o zi înainte ca fata să fie răpită de Gheorghe Dincă. Deşi Alex Duţu ar fi putut fi considerat suspect, procurorii l-au audiat pentru prima dată miercuri, 11 septembrie, după cinci luni. 

Însă, nu este prima dată când Alex Duţu stă faţă-n faţă cu procurorii. Iubitul Luizei Melencu a fost marţi, 10 septembrie, împreună cu mama copilei la sediul DIICOT Bucureşti. 

Până în momentul în care a izbucnit scandalul de la Caracal, nimeni nu l-a întrebat nimic pe Alex Duţu, deşi el şi Luiza Melencu se despărţiseră cu o zi înainte ca aceasta să urce la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă. 

Potrivit apropiaţilor, cei doi tineri şi-au spus adio pentru că Luiza Melencu nu îşi mai dorea o relaţie la distanţă, dat fiind faptul că Alex Duţu plecase la muncă în Italia. 

Alex Duţu a fost întrebat de anchetatori despre relaţia pe care a avut-o cu Luiza Melencu, de ce s-au despărţit, cum se înţelegeau, dar şi despre un clip apărut pe reţelele de socializare, care ar fi fost făcut de el, potrivit România TV.

 Ulterior, s-a aflat că nu Alex Duţu făcuse acel clip. De asemenea, tânărul de 20 de ani a fost întrebat dacă îi cunoaşte pe acei cetăţeni de etnie romă din Breaza. Vă reamintim că procurorii au obţinut listing-ul apelurilor, iar ultimele numere ar fi aparţinut unor cetăţeni de etnie romă. 

Întrebările pe care procurorii i le-au adresat iubitului Luizei Melencu

  • Cum ai cunoscut-o pe Luiza?
  • De ce v-aţi despărţit?
  • Ce s-a întâmplat între voi?
  • Ce fel de comportament are Luiza?
  • Ai prieteni în localitatea Breaza?

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro