Cazul Caracal. Experţii INML au reconstituit scheletul Alexandrei Măceşanu

Cazul Caracal. Experţii INML au reconstituit scheletul Alexandrei Măceşanu © arhivă

Informaţie cutremurătoare în ancheta după tragedia de la Caracal. Experţii de la Institutul Naţional de Medicină Legală au reconstituit scheletul din fragmentele osoase găsite în butoiul în care Dincă a spus că a ars corpul adolescentei. 

Potrivit unor surse judiciare citate de Antena3, la INML a fost reconstituit scheletul Alexandrei Măceşanu din fragmentele osoase găsite în butoiul în care Gheorghe Dincă a mărturisit la audieri că ar fi ars trupul copilei. Acest lucru ar fi posibil dat fiind faptul că ar fi fost găsite resturi scheletare din toate fragmentele anatomice ale corpului.

Conform aceleaşi surse, a fost începută şi reconstituirea scheletului din fragmentele găsite în lizieră, procedura fiind în curs de finalizare. 

După audierile de marţi, 10 septembrie, Alexandru Cumpănaşu a anunţat la România TV că miercuri, 11 septembrie, avocatul familiei sale va depune o solicitare pentru ca soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă să fie reaudiaţi, reţinuţi şi duşi în arest pentru complicitate la infracţiunea de trafic de persoane şi omor. 

"Avocatul va depune în numele familiei o listă de martori care să fie audiaţi şi confruntaţi. În acelaşi timp, vom solicita cât se poate de clar reaudierea familiei lui Dincă şi pentru complicitate la infracţiunea de trafic de persoane şi omor, în vederea reţinerii şi arestării acestora. Vom depune această solicitare, avocatul nostru va depune această solicitare în numele familiei de audiere în vederea reţinerii şi arestării întregii familii a lui Dincă.", a mărturisit Alexandru Cumpănaşu la România TV.

În acelaşi timp, mama Luizei Melencu a anunţat că, deşi plăteşte abonamentul de telefon al fiicei sale, care este pe numele ei, nimeni nu vrea să îi dea listing-ul apelurilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro