Ce au găsit mama Luizei şi avocata familiei la locul răpirii! Nimeni nu şi-a dat seama de asta, până acum!

Ce au găsit mama Luizei şi avocata familiei la locul răpirii! Nimeni nu şi-a dat seama de asta, până acum! © arhivă

Joi dimineaţă, mama Luizei Melencu a mers la locul în care copila a fost răpită, alături de avocata familiei, Carmen Obârşanu. Ce au observat cele două acolo este de-a dreptul cutremurător! Alte semne de întrebare în dosar?

Înainte de a consulta dosarul de la DIICOT, Monica Melencu şi Carmen Obârşanu au mers în staţia din Caracal, exact la locul de unde care Luiza a fost luată cu maşina de Gheorghe Dincă, la ocazie. Cele două au încercat să facă rost de imaginile în care se observă momentul răpirii Luizei Melencu, în luna aprilie a acestui an. 

"Vreau să văd imaginile ce s-au depus la dosar. Ce am văzut până acum e insuficient. Să le compar când le văd să am reprezentarea locului. E mult mai important să ştim dinainte ce trebuie să vedem", a declarat Carmen Obârşanu pentru RTV.

Luiza Melencu nu a fost luată la întâmplare?

La locul răpirii, spune avocata familiei, au descoperit că maşinile care vin din sens opus trebuie să ambaleze motorul pentru a urca panta. Pentru că era mult prea aproape de trecerea de pietoni şi de începerea pantei, Carmen Obârşanu crede că Luiza nu a fost luată la întâmplare. Gheorghe Dincă nu ar fi văzut-o la întâmplare, susţine aceasta, ci a mers, a încetinit şi a luat-o.

"A vazut o dinainte de a face colţul. A mers, a încetinit şi a luat-o. Avea rezoluţia dinainte de a trece pe la această trecere de pietoni", a mai spus Carmen Obârşanu.

La opt luni de la dispariţia fiicei, Monica Melencu este în continuare de părere că Luiza trăieşte. Dezamăgită de faptul că anchetatorii iau în calcul declaraţia lui Gheorghe Dincă, în care vorbeşte despre ucidere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro