Ce face Marcel Toader pentru bani! Îşi joacă ultima carte

+4 click pentru
galerie

Aflat într-o situaţie delicată cu afacerile, Marcel Toader a decis să îşi joace ultima carte în procesul în care este acuzat că şi-a falimentat propria firmă.

Marcel Toader a deschis, zilele trecute, un proces în care solicită să fie lăsat să aibă acces la banii firmei sale, care în prezent este administrată de un lichidator judiciar. Mai mult, Marcel Toader a solicitat ca firma pe care a deţinut-o ani la rând să îi plătească salariile restante pe care ar fi trebuit să le încaseze în calitate de administrator.

Despre calităţile de manager ale lui Marcel Toader a vorbit, recent, şi fosta soţie a acestuia, Gabriela Cristea, care l-a dat în judecată, pentru a recupera o sumă colosală: 1,5 milioane lei. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii www.spynews.ro, după divorţul din iunie 2013, Gabriela Cristea şi-a descoperit conturile "uşurate" de 1.522.188 de lei, adică aproximativ 400 de mii de euro. Fostul soţ al vedetei ar fi fost cel care, pe baza unei împuterniciri, pe o perioadă de mai mulţi ani, ar fi retras diverse sume din contul ei, pe care ulterior le-ar fi virat în în contul său sau în contul firmei sale. Ca urmare, pentru recuperarea banilor, Cristea l-a chemat pe fostul ei soţ în faţa judecătorilor. "Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mai recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important e că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine. (...) Eu îi dădusem drept pe semnătură. M-am trezit cu 50 de lei în cont", a spus Gabriela Cristea, la „Acces Direct”.

Gabriela Cristea are o fetiță, pe Bella Victoria Margot, împreună cu Tavi Clonda. Vedeta se va întoarce pe micile ecrane, în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, de pe Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro