Ce face Marcel Toader pentru bani! Îşi joacă ultima carte

+4 click pentru
galerie

Aflat într-o situaţie delicată cu afacerile, Marcel Toader a decis să îşi joace ultima carte în procesul în care este acuzat că şi-a falimentat propria firmă.

Marcel Toader a deschis, zilele trecute, un proces în care solicită să fie lăsat să aibă acces la banii firmei sale, care în prezent este administrată de un lichidator judiciar. Mai mult, Marcel Toader a solicitat ca firma pe care a deţinut-o ani la rând să îi plătească salariile restante pe care ar fi trebuit să le încaseze în calitate de administrator.

Despre calităţile de manager ale lui Marcel Toader a vorbit, recent, şi fosta soţie a acestuia, Gabriela Cristea, care l-a dat în judecată, pentru a recupera o sumă colosală: 1,5 milioane lei. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii www.spynews.ro, după divorţul din iunie 2013, Gabriela Cristea şi-a descoperit conturile "uşurate" de 1.522.188 de lei, adică aproximativ 400 de mii de euro. Fostul soţ al vedetei ar fi fost cel care, pe baza unei împuterniciri, pe o perioadă de mai mulţi ani, ar fi retras diverse sume din contul ei, pe care ulterior le-ar fi virat în în contul său sau în contul firmei sale. Ca urmare, pentru recuperarea banilor, Cristea l-a chemat pe fostul ei soţ în faţa judecătorilor. "Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mai recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important e că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine. (...) Eu îi dădusem drept pe semnătură. M-am trezit cu 50 de lei în cont", a spus Gabriela Cristea, la „Acces Direct”.

Gabriela Cristea are o fetiță, pe Bella Victoria Margot, împreună cu Tavi Clonda. Vedeta se va întoarce pe micile ecrane, în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, de pe Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro