Ce înseamnă, de fapt, când visezi bani. Adevărata semnificație

Ce înseamnă, de fapt, când visezi bani. Adevărata semnificație © Foto: Spynews

Se întâmplă de foarte multe ori ca visele din timpul nopţii să ne afecteze, iar a doua zi să încercăm să găsim o explicaţie a ceea ce s-a întâmplat în vis. Unul dintre cele mai frecvente vise este cel în care apar bani.

Fie că vorbim de banii pe care îi câştigi, îi dai, îi pierzi sau eşti jefuit, cert este că fiecare are o altă semnificaţie. Şi pentru că mulţi oameni vor să ştie ce semnifică pentru viitorul lor visul respectiv, astăzi venim în atenţia voastră cu explicaţia visului în care apar bani.

Ce se întâmplă dacă visezi că primeşti sau câştigi bani

În cazul în care se întâmplă să visezi că cineva îţi dă bani sau chiar tu îi câştigi la jocurile de noroc sau la loto trebuie să ştii că nu este nimic grav. Ba din contră. acest vis explică, de fapt, dorinţa ta de a reuşi în viaţă. Eşti o persoană hotărâtă, care luptă pentru visurile sale şi ştii că ceea ce îţi propui se va şi realiza.

Ce se întâmplă dacă visezi că piezi bani

Atunci când visezi că pierzi bani înseamnă că ai nevoie de resurse financiare pentru a le inveti într-un anumit scop, însă, din păcate, nu ai de unde să faci rost de banii respectivi. În plus se pare că ai pierdut anumite oportunităţi care îţi ieşiseră în cale.

Ce se întâmplă dacă visezi că găseşti bani pe stradă

Dacă visezi că găseşti bani pe stradă trebuie să ştii că acest vis nu face decât să-ţi arate că în viitor va apărea o anumită situaţie în viaţa ta, dar pe care tu o vei depăşi cu fruntea sus.

Ce se întâmplă dacă visezi că eşti jefuit

Dacă visezi că cineva ţi-a furat banii înseamnă că ai o temere şi crezi că cineva vrea să-ţi îngrădească libertatea.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro