Ce nu s-a știut până acum despre Elena Ceușescu. Ce poreclă rușinoasă avea soția „Tovarășului”

Ce nu s-a știut până acum despre Elena Ceușescu. Ce poreclă rușinoasă avea soția „Tovarășului” © arhivă

Dacă până acum s-a vorbit doar despre Nicolae Ceușescu și despre secretele rușinoase pe care le-a ascuns fostul mare dictator comunist, acum este rândul Elenei Ceaușescu să surprindă pe toată lumea. 

Elena Ceaușescu a pozat în fața românilor ca o doamnă cu studii înalte, o doamnă serioasă, cu principii de viață sănătoase. Cu toate acestea, au ieșit la suprafață numeroase informații despre soția „Tovarășului” pe care cu siguranță le-ar fi vrut uitate. 

Acum ceva timp, în cadrul emisiunii „Dosarele VIP”, Cristi Brancu și Dan Capatos au scos la lumină informații neștiute din viața Elenei Ceaușescu. Se pare că în tinerețe, aceasta avea o poreclă cam rușinoasă. Mai exact, Elenei Ceaușescu i se spunea „păsărică”, dintr-un motiv la fel de rușinos. 

Soția fostului dictator comunist nu purta niciodată lenjerie intimă, lucru ce i-a adus, de-a lungul timpului, această poreclă. De parcă nu ar fi fost suficient, despre Elena Ceaușescu s-a spus și că s-ar fi iubit cu fratele lui Nicolae Ceaușescu și atunci când se afla la vârsta adolescenței, se iubea pe unde apuca cu tot felul de tineri. 

Cum s-a schimbat viața Elenei Ceaușescu, după ce a devenit soția lui Nicolae Ceaușescu

Lucrurile s-au schimbat puțin după ce Nicolae Ceaușescu a decis să se căsătorească cu Elena. Nu foarte mult, ce-i drept, căci soția dictatorului și-a păstrat din obiceiurile „perverse”. 

Tot în cadrul emisiunii „Dosarele VIP”, Brancu și Capatos au povestit ce făcea Elena Ceaușescu, pentru a se relaxa: se uita la filme porno! Mai mult de atât, au existat și zvonuri potrivit cărora aceasta ar fi mers, în tinerețe, alături de un soldat, în toaleta unei gări. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro