Ce pedeapsă a primit tânărul din Ploiești care și-a torturat și filmat iubita. Băiatul fost condamnat la ani grei de închisoare

Ce pedeapsă a primit tânărul din Ploiești care și-a torturat și filmat iubita. Băiatul fost condamnat la ani grei de închisoare © Arhivă

Întreaga țară a fost îngrozită de cazul tinerei torturată de propriul iubit care o filma în timp ce comitea faptele umilitoare. Tânărul a ajuns după gratii și a primit ani grei de închisoare după ce a supus-o pe fată la chinuri greu de imaginat.

Robert Berechet a ajuns pe mâinile polițiștilor după ce s-a filmat în timp ce-și agresa iubita până ce a desfigurat-o. Soarta a făcut dreptate, iar după ce în urmă cu un an tânărul a fost arestat, acesta a fost condamnat acum la închisoare.

Băiatul în vârstă de 21 de ani a fost găsit vinovat de Judecătoria Ploiești după ce și-a bătut iubita fără milă. Acesta a fost judecat pentru lovire sau alte violențe, viol și violarea vieții private și lipsire de libertate în mod ilegal.

Tribunalul Prahova l-a condamnat pe Robert Berechet la doi ani și șase luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea faptelor pornografie infantilă. Oamenii legii au găsit în telefonul băiatului videoclipuri indecente cu iubita sa pe care a bătut-o în cel mai crunt mod. Tânărul se filma pentru a se lăuda prietenilor cu ce e în stare. La acea vreme, tânără era minoră.

De asemenea, Robert Berechet a fost condamnat la nouă ani și cinci luni de închisoare în cazul dosarului în care a fost acuzat că s-a filmat când își agresa iubita. Scenele de groază s-au petrecut într-un apartament din cartierul Ploiești Vest.

Cu toate astea, sentința dată de Judecătoria Ploiești nu este una definitivă.

În urma faptelor sale, judecătorii au decis ca Robert Berechet să-i plătească iubitei pe care a sechestrat-o și violat-o zilnic suma  10.000 de lei drept despăgubiri morale.

Robert Berechet îi spărgea fetei pahare în cap

În videoclipurile care au ajuns pe rețelele de socializare se poate vedea cum tânărul îi spărgea pahare în cap iubitei sale de doar 17 ani, la acea vreme. De asemenea, Berechet o punea pe aceasta să îi sărute picioarele, umilind-o.

Calvarul tinerei a luat la sfârșit când aceasta a reușit să scape din apartametul agresorului, care se afla atunci la magazin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro