Ce s-a întâmplat astăzi la procesul în cazul uciderii Valentinei Nica. Familia lui Cosmin Dan a început să plângă

Ce s-a întâmplat astăzi la procesul în cazul uciderii Valentinei Nica. Familia lui Cosmin Dan a început să plângă © Facebook

La Tribunalul Buzău, astăzi, a avut loc un nou termen în cazul crimei din Buzău, din luna februarie, atunci când Cosmin Dan este acuzat că şi-a ucis fosta iubită, pe Valentina Nica.

După ce Valentina Nica ar fi luat legătura cu iubita lui Cosmin Dan şi i-ar fi povestit acesteia despre relaţia lor, băiatul de 21 de ani ar fi vrut să se răzbune, astfel că şi-a chemat câţiva prieteni în ajutor, pentru a-i aduce o stică de benzină, pe care, ulterior, a turnat-o peste Valentina Nica. Fata a murit în chinuri teribile, iar acum se judecă acest caz.

Aşa cum spuneam, astăzi, a avut loc un nou termen în care au fost citaţi martorii. În plus, potrivit portalului de judecată, tot la procesul de astăzi s-a discutat propunerea de schimbare a încadrării din omor deosebit de grav în ucidere din culpă.

Se pare că pe holurile Tribunalului Buzău a avut loc şi un moment emoţionant, atunci când Cosmin Dan şi-a revăzut familia. Alături de el au fost tatăl său, dar şi sora lui care a venit cu copilul său de doar câteva luni în braţe. Potrivit Reporter Buzoian, familia lui Cosmin Dan a înceut să plângă atunci când l-a văzut pe tânărul de 21 de ani că îşi sărută nepoţica, după ce sora lui s-a apropiat cu cea mică de boxa acuzaţilor în care se afla Cosmin Dan.

Mama Valeninei Nica, mesaj emoţionant la 9 luni de la moartea fiicei sale

Astăzi, la proces, mama Valentinei Nica nu a putut fi prezentă. Femeia trece prin clipe grele de când şi-a pierdut fiica, iar zilele trecute a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

„Îmi lipsești mult .... 😭😭😭💔💔💔💔💔 Mă rog la Bunul Dumnezeu să te țina la dreapta lui, suflet nevinovat. Să ai lumină și verdeață alături de toți îngeraşii plecați mult prea devreme de lângă mamele lor îndurerate 🙏🙏😭😭😭”, a a scris mama Valentinei Nica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro