Ce s-a întâmplat cu soţia italianului infectat cu coronavirus? Prefectul judeţului a făcut anunţul

Ce s-a întâmplat cu soţia italianului infectat cu coronavirus? Prefectul judeţului a făcut anunţul © Facebook

Noi detalii în cazul italianului de 71 de ani depistat cu coronavirus, după o vizită de patru zile în România. Prefectul judeţului Gorj a dezvăluit ce s-a întâmplat cu soţia, dar şi cu socrii acestuia. 

Ion Cristinel Rujen a declarat miercuri dimineaţă că soţia italianului depistat cu coronavirus este în carantină. Socrii săi, de asemenea, izolaţi la domiciliu. 

"Soţia bărbatului mi-a spus că nu poate lua legătura cu acesta, pentru că este în spital. Ea mi-a spus că este în carantină. Şi socrii bărbatului sunt izolaţi la domiciliu", a spus prefectul din Gorj, conform Antena3.

Femeia, originară din Bâlteni, judeţul Gorj, se iubeşte cu italianul de 12 ani. Împreună, cei doi au un băieţel de 10 ani. 

În total, 19 persoane din judeţ, care au luat contact direct cu bărbatul de 71 de ani, au fost izolate la domiciliu. În cazul a 13 dintre acestea, probele biologice au fost trimise la Institutul Matei Balş din Capitală. 

În urma depistării cu coronavirus italianului care a fost în Gorj săptămâna trecută, s-a creat o celulă de criză în judeţ. 

"Persoanelor care au avut un contact cu italianul li s-au prelevat probe biologice care au transportate în timpul nopţii la Institutul Matei Balş din Capitală şi s-a luat măsura izolării lor la domiciliu sub supraveghere. Probele vor fi prelucrate acolo", a precizat prefectul.

Pentru persoanele izolate la domiciliu a fost constituit un grup de lucru care asigură hrana, iar medicii de la DSP Gorj le supraveghează din punct de vedere medical. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro