Ce scrie, de fapt, în certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu. Avocata Carmen Obârşanu, dezvăluiri fără precedent

Ce scrie, de fapt, în certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu. Avocata Carmen Obârşanu, dezvăluiri fără precedent © arhivă

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul Caracal! Avocata familiei Melencu, Carmen Obârşanu, a consultat dosarul de la sediul DIICOT şi, în acest timp, a găsit câteva nereguli despre care nu s-a ştiut nimic, până acum! Printre acestea, şi câteva detalii din certificatul de deces al Alexandrei Măceşanu, pe care, de altfel, familia a refuzat să-l ridice.

Avocata Carmen Obârşanu a cercetat dosarul Luizei Melencu, timp de câteva zile. În acest timp, avocata a găsit şi câteva nereguli la certificatul de deces al Alexandrei Măceşanu. Vorbim despre o eroare! Pe certificatul de deces al Alexandrei Măceşanu apare ca dată a presupusei morţi 26 iulie 2019. În acea zi, Gheorghe Dincă era deja arestat preventiv. 

„Pentru că regia era alta de la început, s-au gândit să lase raportul, și atunci au zis de data de 26 iulie (...). Dar în 26 iulie descinderea era făcută, în condițiile în care la  6 fără un sfert a trecut bunicul Luizei în dreptul locuinței lui Dincă și nu a simțit niciun miros de cadavru. S-a cerut din luna septembrie pentru ambele fete să se elibereze certificat constatator. Există un zvon că s-au eliberat niște acte, dar îndrept timp s-au anulat”, a declarat avocata Carmen Obârșanu la Antena 3.

Alte documente găsite de avocata Carmen Obârşanu

Conform aceleaşi surse, un alt document cu nereguli găsit în ultimele zile este o expertiză realizată de Universitatea Bucureşti pe osemintele din lizieră, fragmente osoase despre care anchetatorii credeau iniţial că îi aparţin Luizei Melencu.

Experţii de la această instituţie au notat că „fragmentul de os a fost expus la o temperatură mai mică de 300-450 de grade. Acest fragment osos nu a fost calcinat, el prezentând urme de proteină”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro