Ce se întâmplă acum în Suceava, după ce orașul a fost închis din cauza coronavirusului

Ce se întâmplă acum în Suceava, după ce orașul a fost închis din cauza coronavirusului © captură Google Maps

România a intrat în scenariul 4 al epidemiei de coronavirus. Printre ultimele măsuri luate de autorități se numără și închiderea orașului Suceava. Ce se întâmplă acum acolo? Vă spunem acum!

După ce numărul morților și al celor infectați a crescut alarmant în Suceava, autoritățile au decis închiderea orașului.

Ce se întâmplă acum în Suceava

Politiști, jandarmi și militari înarmați păzesc toate intrările în municipiul Suceava și localitățile limitrofe, iar fiecare maşină este oprită şi verificată. Practic, toate intrările sunt păzite de politişti care îi verifică pe cei care intra și ies din localitate. 

Este permisă trecerea transporturilor de marfă și a persoanelor care desfăşoară activităţi economice în zonă. De asemenea, pot pleca din oraș și cei care se îndreaptă către alte localităţi pentru a îngriji persoane cu nevoi.

Companiile de transport feroviar nu vând bilete pentru călători către această zonă, conform Antena3.

Suceava, primul oraș din România intrat oficial în carantină 

Alături de alte opt comune din apropiere, municipiul Suceava este primul oraș din România intrat oficial în carantină.

„Se instituie pe perioada stării de urgență măsura de carantinare în municipiul Suceava și în zona limitrofă formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro