Ce se întâmplă cu ancheta în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu

Ce se întâmplă cu ancheta în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu © arhivă

Au trecut aproape două luni de la accidentul soldat cu doi morţi, în care a fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu. Ce se întâmplă cu ancheta? Ei bine... 

Ancheta în cazul accidentului în care a fost pus sub învinuire fostul ministru al Finanţelor, Daniel Chiţoiu, bate pasul pe loc. Fostul ministru a ajuns în faţa poliţiştilor o singură dată, în luna ianuarie, când a fost chemată la Parchet şi familia celor doi soţi morţi în accident. 

Anchetatorii au cerut mai multe expertize, dar nu sunt gata. Automat, nu există nicio concluzie până când va fi finalizată expertiza care va stabili cu exactitate cum sa produs tragedia, potrivit Antena3.

Atât Daniel Chiţoiu, cât şi familia victimelor pot desemna câte un expert care să verifice rezultatul. Procurorii continuă cercetările pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire

Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire la începutul anului 2020, în cazul accidentului mortal de pe 26 decembrie 2019. Fostul ministru Daniel Chițoiu s-a prezentat la tribunal însoțit de avocat. După ce a stat15 minute în fața magistraților, a făcut declarații. 

„Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Azi, am participat la una dintre ele. Nu vorbeam la telefon, în momentul accidentului”, a declarat Daniel Chițoiu după audieri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro