Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, după ce a fost mutat în arestul din Slatina! "O să aibă un alt avocat şi..."

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, după ce a fost mutat în arestul din Slatina! "O să aibă un alt avocat şi..." © arhivă

Joi, 16 ianuarie, Gheorghe Dincă a fost mutat în arestul din Slatina. Măsura a venit la scurt timp după ce procurorii DIICOT - Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă, pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu. "Monstrul din Caracal" este acuzat oficial de opt infracţiuni.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu, după şase luni petrecute în arest preventiv. Inculpatul va fi cercetat însă,  alte patru dosare.

Atât Gheorghe Dincă, cât şi Ştefan Risipiceanu au ajuns joi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt. Aceştia au fost aduşi sub escortă, în două maşini separate. 

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, după mutarea la Slatina

Vineri, la ora 10:00, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu vor fi duşi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt. Magistraţii urmează să se pronunţe şi să verifice măsura arestului preventiv. Apoi, cel mai probabil, Gheorghe Dincă va fi transferat la Penitenciarul Craiova. 

În ceea ce-l priveşte pe Ştefan Risipiceanu, acesta va mai rămâne câteva zile în arestul poliţiei din Slatina, potrivit Antena3.

Claudiu Lascoschi a precizat că, din punctul lui de vedere, "schimbarea declarațiilor nu a fost o răzbunare sau o supărare. Din câte știu eu, el a vrut să dea o declarație și urma să-mi comunice în momentul în care urma să depun eu o cerere în vederea audierii dumnealui. Însă el a depus singur acea cerere. El nu m-a mai anunțat, eu am fost și plecat din țară, am fost deconectat de la telefon. Nu știu dacă m-a sunat sau nu. Aceasta ar putea fi explicația pentru care a făcut-o el singur".

Pe parcursul judecatei, Gheorghe Dincă va avea un alt avocat, cel mai probabil, din oficiu. 

"Nu voi fi eu avocatul lui Dincă și pe parcursul instanței. O să aibă alt avocat, probabil din oficiu, în camera preliminară și în faza de judecată", a completat Claudiu Lascoschi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro