Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Sergiu, gorjeanul infectat cu coronavirus

Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Sergiu, gorjeanul infectat cu coronavirus © Facebook

Miercuri seară, în România a fost confirmat public primul caz de infectare cu coronavirus. Pacientul este Sergiu, un bărbat de 25 de ani care a intrat în contact direct cu italianul de 71 de ani. Ce se întâmplă însă cu iubita lui? 

Tânărul din Gorj, depistat cu virusul Covid-19, are 25 de ani şi lucrează la o firmă de prelucrat lemnul, unde italianul de 71 de ani este patron. Înainte de a fi confirmat cu coronavirus, Sergiu Sgurescu a participat alături de mai multe persoană din satul Dobrana, comuna Prigoria, la o petrecere. 

"Eu intuesc că va fi destul de gravă situația și va trebui să extindem testarea la toți cei care au fost la acel eveniment. În jur de 30 de persoane. 

În urmă cu câteva zile tânărul a participat la un eveniment, la șeful său... Din câte știu lucra la o unitate de prelucrare a lemnului", a spus Iuliana Iliescu la Antena 3.

Ce se întâmplă cu iubita lui Sergiu

Femeia cu care Sergiu are o relaţie de ceva vreme, lucrează la o bancă, potrivit informaţiilor făcute publice chiar de ea, pe conturile de socializare. În aceste momente, tânăra se află izolată la domiciliu, în Târgu-Jiu.  Şi rudele lui Sergiu, părinţii şi bunicii, sunt izolaţi la domiciliu. 

Sergiu Sgurescu a fost transportat din Gorj la Institutul Matei Balş din Capitală, joi dimineaţă, cu o ambulanţă specială.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro