Ce spun vecinii lui Gheorghe Dincă despre complicele lui, dus astăzi la DIICOT. "Nu-l cred în stare p-ăla"

Ce spun vecinii lui Gheorghe Dincă despre complicele lui, dus astăzi la DIICOT. "Nu-l cred în stare p-ăla" © Arhiva

Astăzi, Ștefan Risipeanu a fost reținut de procurorii DIICOT, fiind acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă. Bărbatul era un apropiat de-al criminalului din Caracal și a știut de la început când a răpit-o pe adolescentă.

În timp ce procurorii au dovezi grele împotriva lui, de viol în formă agravată, ce l-ar putea trimite în spatele gratiilor pentru mult timp. El nu își recunoaște faptele, iar mulți dintre vecini îi iau partea, spunând că nu îl cred în stare de așa ceva.

"Noi de „Fănică“ îl ştim (n.r. - pe complice). Nu cred, vă spun sincer. Nu-l cred în stare p-ăla, ăla e omul care dacă-i dai o ţuică îl munceşti o săptămână. El la Dincă-n curte stătea pentru un pahar de ţuică. Adică, la câtă tevatură s-a făcut pe cazul ăsta, cât a fost Dincă de deştept să învârtă atâţia zeci de anchetatori şi de procurori, eu vă spun sigur că nu se complica Dincă cu «Fănică». Asta e părerea mea. N-are nicio… Nici măcar la viol nu putea fi complice, n-aş crede", a declarat vecinul lui Ștefan Risipeanu, potrivit Adevărul.ro.

Ștefan Risipeanu, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de procurorii DIICOT că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă, chiar în ziua în care criminalul din Caracal a luat-o pe fată la ocazie. Acum el neagă acuzațiile și nu recunoaște că a luat parte la ororile petrecute în locuința lui Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro