Decizie de ultimă oră. Klaus Iohannis a chemat familia Melencu la Cotroceni, după reţinerea complicelui lui Dincă

Decizie de ultimă oră. Klaus Iohannis a chemat familia Melencu la Cotroceni, după reţinerea complicelui lui Dincă © spynews.ro

Miercuri, 27 noiembrie, după ce DIICOT a anunţat că Ştefan Risipiceanu a fost reţinut sub acuzaţia de viol în formă agravată în cazul Luizei Melencu, Klaus Iohannis a luat o decizie importantă. Familia Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni.

Mama Luizei Melencu i-a cerut ajutorul lui Klaus Iohannis, cerând o întâlnire în regim de urgenţă. Miercuri, după ce Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut, Klaus Iohannis a confirmat întâlnirea cu familia Luizei Melencu. 

"Da, e adevărat. Am rugat un coleg, consilier prezidențial să o primească pe doamna Melencu vineri", a declarat Klaus Iohannis.

"Suntem disperaţi, i-am cerut ajutorul preşedintelui. Am cerut întâlnirea în regim de urgenţă. Noi nu ştim nimic după 8 luni de zie. Ce s-a difuzat azi cu violul asupra fiicei mele este o manipulare. Nu accept aşa ceva", declara mama Luizei Melencu la RTV. 

Ştefan Risipiceanu a fost reţinut de DIICOT miercuri, 27 noiembrie, fiind acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă, în ziua răpirii.

Anchetatorii au găsit în casa groazei urme de salivă. În urma analizei, organele de anchetă au stabilit că acestea îi aparţin lui Ştefan Risipiceanu. De asemenea, Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că bărbatul în vârstă de 46 de ani i-a cerut să îl lase să întreţină relaţii intime cu Luiza Melencu, după ce, întâmplător, a descoperit-o. 

Ştefan Risipiceanu a apărut de mai multe ori pe micile ecrane, la începutul anchetei, dar în calitate de vecin şi prieten de-ai lui Dincă. Bărbatul îl ajuta la treburile gospodăreşti şi locuise în casa groazei timp de două săptămâni. 

Întrebat de ce are urme de arsuri pe mâini, Ştefan Risipiceanu susţinea că sunt de la soare. A negat că ar fi avut vreo legătură cu arderea cadavrelor. Asta le-a spus atât jurnaliştilor, cât şi oamenilor legii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro