Cum explica Ştefan Risipiceanu, complicele lui Dincă, faptul că avea arsuri la mâini / VIDEO

Cum explica Ştefan Risipiceanu, complicele lui Dincă, faptul că avea arsuri la mâini © captură video

Ştefan Risipiceanu, bărbatul anunţat de DIICOT ca fiind complicele lui Dincă, a păcălit o ţară întreagă, la începutul anchetei. Nu s-a limitat la a răspunde jurnaliştilor în Caracal, în apropierea casei, ci a şi acceptat invitaţia emisiunii "Acces Direct". Acum, puse cap la cap toate informaţiile şi dezvăluirile sale, situaţia devine tulburătoare.

Ştefan Risipiceanu a fost invitat în emisiunea "Acces Direct", pe 31 iulie. Atunci, bărbatul a dat explicaţii referitoare la relaţia pe care o avea cu Gheorghe Dincă. Venise cu arsuri grave la mâini, iar toată lumea a început să... pună întrebări. Aşa cum, de altfel, era şi normal.

Gheorghe Dincă mărturisise că le-ar fi ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi că ar fi ars cadavrele în butoiul din curte.

Explicaţia lui Ştefan Risipiceanu a fost una simplă: arsurile sunt de la soare. Mai mult, se apăra bărbatul, toţi vecinii ştiau de unde are acele arsuri. "Sunt de la soare! Eu am arsuri pe corp! A ţinut bluza, mâneca... Ştiu şi vecinii! Sunt ars de la soare! Ştie toată lumea!", spunea Ştefan Risipiceanu în platoul emisiunii "Acces Direct".

Ştefan Risipiceanu este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu alături de Gheorghe Dincă, chiar în ziua răpirii. Individul a dezvăluit că a dormit două săptămâni în casa groazei. De cealaltă parte, privind aceste acuzaţii, bărbatul neagă totul! 

Individul de 46 de ani a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce au fost găsite urme de salivă în casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au constatat că-i aparţin acestuia. De asemenea, "monstrul din Caracal" le-a mărturisit organelor de anchetă că Ştefan Risipiceanu a violat-o pe Luiza Melencu, după ce a descoperit întâmplător fapta lui Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro