Cutremurător! Ce spunea complicele lui Dincă, la începutul anchetei, pentru "Acces Direct" / VIDEO

Cutremurător! Ce spunea complicele lui Dincă, la începutul anchetei, pentru "Acces Direct" / VIDEO © captură video

Complicele lui Gheorghe Dincă a fost reţinut! Este vorba despre bărbatul cu mâinile arse, care la sfârşitul lui iulie a venit în platoul Acces Direct! Atunci a mărturisit, cu o relaxare care acum îmi dă fiori, că el nu ştia nimic despre niciuna dintre fetele dispărute. Ei bine, se pare că adevărul este cu totul altul pentru că bărbatul a violat-o pe Luiza Melencu, pare-se, chiar în ziua răpirii. 

Ştefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, a fost dus miercuri, 27 noiembrie, la sediilor DIICOT, fiind acuzat de viol în formă agravată! Bărbatul ar fi violat-o şi bătut-o pe Luiza Melencu, chiar în ziua răpirii. La începutul anchetei, individul a acordat un interviu pentru "Acces Direct", ba mai mult, a venit şi în platoul emisiunii!

La acea vreme, Ştefan Risipiceanu, bărbatul care îl ajuta pe "monstrul din Caracal" la treburile gospodăreşti, avea arsuri pe mâini. Toată lumea, atunci, şi-a ridicat un semn de întrebare, dat fiind faptul că Gheorghe Dincă a mărturisit că a ars presupusele cadavre în butoi.

Ştefan Risipiceanu însă, susţinea că nu ştie nimic şi striga tare şi răspicat ca anchetatorii să îi dea lui Gheorghe Dincă închisoare pe viaţă.

"Criminalul trebuie să plătească! Trebuie să plătească! Să-i dea pe viaţă! Criminal în serie! Eu nu am ştiut! Nu credeam aşa ceva! O viaţă să-i dea! Eu am dormit la el două săptămâni de zile. Dar nu am auzit nimic, ţipete, femei pe bătătură... nici fete sau femei!", spunea Ştefan Risipiceanu pentru "Acces Direct".

Individul reţinut pentru viol în cazul Luizei Melencu declara că ultima conversaţie cu Gheorghe Dincă a avut-o... vineri! Chiar cu câteva ore înainte să vină poliţia la casa groazei.

"Ultima dată am vorbit cu el vineri. Mi-a zis să strâng nişte fân cu el. Dimineaţă când am văzut că a venit poliţia, ce să mă mai duc... Joi seară nu era recalcitrant, a deschis poarta, am vorbit ca oamenii, mi-a zis să vin după ora 16. Mi-a zis că are de făcut cumpărături, mai are pământul prin spate...", mai spunea acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro