El este bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă. A fost dus la DIICOT

El este bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă. A fost dus la DIICOT © captura video

Detalii de ultimă oră despre crimele care au îngrozit Caracalul! Gheorghe Dincă a avut un complice atunci când a răpit-o pe Luiza Melencu.

Bărbatul nu este un necunoscut și a apărut în multe interviuri. Acesta a ridicat suspiciuni încă de la primele apariții televizate, având mâinile arse, iar anchetatorii s-au întrebat dacă nu cumva a participat la acțiunea de ardere a trupurilor neînsuflețite. Ștefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, a fost dus acum la DIICOT, fiind acuzat de viol în formă agravată, după ce ar fi violat-o și bătut-o pe Luiza Melencu

"Cu puțin timp în urmă, procurorii DIICOT au reținut un inculpat sub acuzarea de viol sub formă agravată, asupra victimei majore, care se pedepesește cu închisoarea de la 5 la 10 ani. Inculpatul a intrat în atenția DIICOT încă de la început, au fost administrate probe suficiente pentru a formula acuzații oficiale față de acesta. În fapt, la 14 aprilie 2019, după ce inculpatul Gheorghe Dincă a răpit-o, prin constrângere de acte de violență, pe victima Melencu Mihaela Luiza, ce aștepta la ocazie pe raza municipiului Caracal, a transportat-o la domiciliul personal cu scopul exploatării sexuale personale. În acest caz a fost surprins de către inculptatul reținut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului și a surprins victima sechestrată în autoturism. Victima făcea parte din anturajul inclupatului și era folosit pentru diferite munci în gospodărie.", a declarat Procurorul-șef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, în cadrul unei declarații de presă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro