Ultima oră! Gheorghe Dincă a violat-o pe Luiza împreună cu un alt bărbat. Individul a fost prins!

Ultima oră! Gheorghe Dincă a violat-o pe Luiza împreună cu un alt bărbat. Individul a fost prins! © Arhivă

Gheorghe Dincă a violat-o pe Luiza împreună cu un alt bărbat. Individul a fost prins. Violatorul Luizei are 46 de ani şi nu este complice la crimă.

Răsturnare de situaţie în caul Caracal. DIICOT a anunţat în urmă cu doar câteva minute că Gheorghe Dincă a violat-o pe Luiza Melencu cu încă un bărbat. Bărbatul are 46 de ani şi se află pe mâinile oamenilor legii.

În plus, potrivit sursei citată, se pare că Gheorghe Dincă a fost de acord ca Luiza Melencu să fie violată şi de prietenul lui.

„După ce Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă și transporată la domiciului său, în aceste împrejurări a fost suprins de către inculpatul prins astăzi. Bărbatul reţinut astăzi e o persoană fără ocupaţie, fără pregătire, fără venituri, necăsătorit, nu are copii şi e cunoscut ca şi consumator de băuturi alcoolice", a spus Giorgiana Hossu.

Oseminte găsite în apropierea casei lui Gheorghe Dincă

În urmă cu câteva zile, un localnic a făcut o descoperire terifiantă. Într-o zonă apropiată de casa lui Gheorghe Dincă s-au descoperit oseminte umane. Anchetatorii au intrat imediat pe fir, iar oasele umane au fost analizate. La scurt timp după ce osemintele au fost găsite, Potrivit expertizei realizate de Institutul Național de Medicină Legală (INML) se pare că oasele umane găsite într-o zonă agricolă sunt vechi de peste 50 de ani şi, de asemenea, se pare că nu prezintă urme de violenţă. Un tractorist a fost cel care a făcut descoperirea terifiantă.

"Da, da, două au găsite. Unul pe care l-a scos plugul, unul care a săpat şi s-a văzut un pic dintr-un os. A săpat un băiat de aici şi l-au scos şi ăla şi l-au luat de acolo", a spus bărbatul la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro