Ce trebuie să facă și să nu facă femeile însărcinate, la prăznuirea Sfinților Mihail și Gavriil

Sfinții Mihail și Gavriil © captură video Youtube

Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil sunt sărbătoriţi pe data de 8 noiembrie. Aceasta este una dintre ele mai mari sărbători de peste an, iar o mulţime de români poartă aceste nume sfinte.

CITEȘTE ȘI - Cea mai puternică rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil! Te scapă de orice boală!

La sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail şi Gavriil, de pe 8 noiembrie, femeile însărcinate trebuie să țină cont de câteva lucruri simple, care le vor aduce numai bucurie atât lor, cât și viitorului bebeluș ce va veni pe lume.

CITEȘTE ȘI - Sfinţii Mihail şi Gavriil, tradiţii şi superstiţii! Ce e bine să faci pentru a fi ferit de boli

De Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, femeile însărcinate nu au voie să vroebască de rău pe cineva, căci tot răul pe care îl scot pe gură, va veni ca un bumerang înapoi, în viața sa. De asemenea, femeile însărcinate nu au voie să lucreze în această zi, căci bebelușul va fi unul extrem de leneș și delăsător. 

Pe 8 noiembrie, de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, feemile însărcinate trebuie să dea de pomană dulciuri și chiar haine, pentru ca bebelușul să aibă o viață îmbelșugată și trainică. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro