Cerere de ultimă oră în dosarul Caracal! Gheorghe Dincă ar putea ieşi din închisoare

Cerere de ultimă oră în dosarul Caracal! Gheorghe Dincă ar putea ieşi din închisoare © arhivă

Noi detalii în cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceşanu cere procurorului general Bogdan Licu să infirme rechizitoriul din dosarul care a ajuns ieri la Parchet. Avocatul Aurel Moldovan a oferit ultimele detalii.

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, Aurel Moldovan, a cerut marţi, 14 ianuarie, procurorului general să infirme rechizitoriul din dosar şi să-l retrimită apoi la DIICOT în vederea completării urmării penale. Potrivit celor spuse de Aurel Moldovan, au fost încălcate normele legale pentru aflarea adevărului.

Cererea depusă de avocat a fost înregistrată la Parchetul General. Aurel Moldovan susţine că există multe "indicii temeinice în care membrii familiei Dincă împreună cu acesta au savârşit infracţiunile de trafic de persoane".

Avocatul a precizat că Dan Dioşteanu "a confirmat faptul că membrii familiei Dincă se ocupau de astfel de infracțiuni de trafic de persoane. Pentru aceste motive și multe altele, având în vedere și cele două expertize care din punctul meu de vedere nu sunt conforme realității, solicităm să fie trimis dosarul înapoi la Parchet pentru a se continuă urmărirea penală într-un mod eficient și elocvent față de cum s-a soluționat această cauză", a declarat avocatul Aurel Moldovan, potrivit RTV.

În cazul în care dosarul Caracal nu va trimis în judecată până joi, Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare şi lăsat în arest la domiciliu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro