Unde îşi ţinea ascuns Gheorghe Dincă biletul cu numele şi numerele complicilor? A fost sub nasul poliţiştilor timp de trei luni!

Cazul Caracal. Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghiţit în puşcărie © Hepta

Tonel Pop aruncă bomba! După ce s-a aflat că Gheorghe Dincă a înghiţit un bilet pe care avea notate numele şi numerele de telefon ale complicilor, avocatul familiei Luizei a făcut declaraţii neaşteptate. 

Gheorghe Dincă a înghiţit un bileţel pe care erau trecute numele şi numerele de telefon ale complicilor săi! Potrivit celor spuse de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, "monstrul din Caracal" s-a dus la toaletă, unde a reuşit să "scape" de acel bilet, dar cu dificultate pentru că, de fapt, era o bucată de carton.

Bileţelul a ieşit la iveală în urma unei mărturii a "monstrului din Caracal"! Timp de trei luni, Gheorghe Dincă a reuşit să-l ţină departe de ochii oamenilor legii. Tonel Pop a precizat că inculpatul a găsit numele şi numerele complicilor în cămăşile predate de către poliţia.

Practic, acest lucru înseamnă că nu a fost percheziţionat timp de trei luni!

"Biletul l-a găsit după trei luni de zile în cămășile predate de către poliție pentru a le îmbrăca el. Deci vă dați seama că el în trei luni nu a fost percheziționat și poliția i-a dat cămășile cu bilețelele secrete de care și el uitase? A spus că a dus o spaimă îngrozitoare, dar a reușit să-l înghită la toaletă, că a fost greu pentru că era pe un carton scris", a spus Tonel Pop, potrivit RTV.

Şi această dezvăluire n-ar fi singura bombă din cazul Caracal! Tonel Pop a mai mărturisit că există mai multe acte, unele depuse chiar de el, dar care, totuşi, nu au fost ataşate dosarului. 

"Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile", a încheiat avocatul familiei Luizei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro