Detalii noi în cazul Caracal! Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghiţit

Detalii noi în cazul Caracal! Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghiţit © arhivă

Detalii noi ies la iveală în cazul Caracal! După ce şi-a schimbat declaraţiile despre moartea Luizei Melencu, Gheorghe Dincă şochează din nou! Bărbatul a înghiţit biletul pe care scria numerele de telefon ale complicilor. 

Audiat la sediul DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că nu a omorât-o pe Luiza Melencu, fata fiind răpită din casa lui, violată de mai mulţi bărbaţi şi traficată. Astăzi, criminalul a fost dus din nou la DIICOT, dosarul fiind trimis în judecată.

Veştile rele nu se opresc în cazul Caracal. Pe lângă mărturisirile deja făcute, Gheorghe Dincă a şocat din nou, susţinând că a înghiţit un bilet pe care îl avea în buzunarul de la cămaşă, atunci când a fost lăsat să meargă la toaletă.

Potrivit romaniatv.net, în momentul în care a fost ridicat de la locuinţa în care se afla, o parte din haine au fost luate pentru ca bărbatul să le poată purta în închisoare. După mai bine de 3 luni, monstrul din Caracal a îmbrăcat cămaşa cu pricina, găsind un bilet în buzunar.

Conform spuselor lui, pe bilet se aflau numerele de telefon ale celor doi complici, numărul Alexandrei Măceşanu, dar şi ale unor persoane la care Gheorghe Dincă nu vrea să se ajungă.

Cumpănaşu: "A căzut toată proba DIICOT-ului cu privire la Luiza Melencu" 

Uluit de declaraţiile lui Gheorghe Dincă, reacţia lui Alexandru Cumpănaşu nu a întârziat să apară: "Nu vreau să mă amestec! Eu îl cred pe Gheorghe Dincă când spune că nu a omorât-o pe Luiza. Nici nu mă interesează ce a făcut mai departe. Statul român are obligaţia să o caute pe Luiza, pentru că dovada principală este mărturia lui Dincă. Nu mă interesează ce a zis de martori, contează ceea ce a zis iniţial: "Eu nu am omorât!". A căzut toată proba DIICOT-ului cu privire la Luiza Melencu!"
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro