Gheorghe Dincă, scos din arest după declaraţiile halucinante de joi. "Monstrul din Caracal", din nou în faţa procurorilor

Gheorghe Dincă, scos din arest după declaraţiile halucinante de joi. "Monstrul din Caracal", din nou în faţa procurorilor © captură video

Gheorghe Dincă a ajuns din nou în faţa procurorilor DIICOT, în cursul zilei de vineri, după declaraţiile halucinante pe care le-a oferit în privinţa Luizei Melencu. 

Noi detalii în cazul Caracal! Ancheta este zguduită de ultimele declaraţii ale lui Gheorghe Dincă, dar şi de descoperirile făcute ulterior de anchetatori. 

Joi, 9 ianuarie, Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, aşa cum a susţinut timp de şase luni, ci că a fost răpită de trei bărbaţi, din casa groazei. El s-ar fi împotrivit, motiv pentru care ar fi fost şi bătut.

Apoi, "monstrul din Caracal" a precizat că nu ştie ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu după ce a părăsit locuinţa sa. Ştie un singur lucru: în acel moment, fata era în viaţă.

După controversatele declaraţii de joi, 9 ianuarie, Gheorghe Dincă a fost adus din nou la DIICOT. Surse judiciare citate de Antena 3 spun că DIICOT ar putea trimite dosarul Caracal în judecată chiar astăzi. 

Procurorii ar fi luat această decizie în ciuda celor mărturisite de Gheorghe Dincă joi. În cazul Alexandrei Măceşanu, conform declaraţiilor avocatului său, Claudiu Lascoschi, ştim că Dincă nu şi-a schimbat declaraţia. 

Ce a declarat avocatul lui Dincă

”A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus Claudiu Lascoschi, conform stiripesurse.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro