Mama Alexandrei Măceşanu, în lacrimi după ultimele dezvăluiri! "Speranţele sunt foarte mari"

Mama Alexandrei Măceşanu, în lacrimi după ultimele dezvăluiri! "Speranţele sunt foarte mari" © captură video - arhivă

Vineri dimineaţă, mama Alexandrei Măceşanu a ajuns la sediul DIICOT pentru a vedea pentru ultima dată probele de la dosar. Femeia a izbucnit în plâns în contextul mărturisirilor lui Gheorghe Dincă.

Mama Alexandrei Măceşanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în luna iulie a anului trecut a mers în această dimineaţă la sediul DIICOT pentru a arunca o privire peste dosar, pentru ultima dată. Femeia a avut ocazia astăzi de a studia noile volume, după declaraţiile halucinante ale lui Gheorghe Dincă.

În timp ce stătea de vorbă cu jurnaliştii, mama Alexandrei Măceşanu a izbucnit în lacrimi.

"Speranțele sunt foarte mari. Am venit să vedem dosarul. Noi trăim cu speranța și credem că fata este în viață. În mare parte ni s-a spus ce a declarat. Nu știu ce să cred", a spus mama Alexandrei.

Deşi în cazul fiicei sale nu s-a aflat că Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţia, mama Alexandrei speră. Atât i-a mai rămas. 

Avocatul lui Gheorghe Dincă, dezvăluire şoc 

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a mărturisit că inculpatul a dorit să arate că este nevinovat în cazul Luizei. Acesta este motivul pentru care a insistat să fie din nou audiat. În ceea ce o priveşte pe Alexandra Măceşanu, Claudiu Lascoschi a declarat că Dincă îşi menţine declaraţia.

”A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat.”, a spus Claudiu Lascoschi, conform stiripesurse.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro