Homepage » Actualitate » Stiri interne » Cine e jandarmerița băgată în spital de o minoră gravidă, care i-a dat picioare în cap! „Țestoasă” călăreață, campioană K-1 și pistolară cu sânge rece

Cine e jandarmerița băgată în spital de o minoră gravidă, care i-a dat picioare în cap! „Țestoasă” călăreață, campioană K-1 și pistolară cu sânge rece

De Narcis Voica.
Publicat pe 26.10.2023 la 23:30 Actualizat pe 26.10.2023 la 23:30

Nici „țestoasele” jandarmeriei nu mai sunt ce-au fost! Purtătorii de diplome de campioni MMA – nici atât! A demonstrat-o, cu succes, o jandarmeriță de la trupele speciale lăudată pentru aptitudinile de campioană și de pistolară, care a fost bătută-n cap cu pumnii și picioarele, sub nasul colegilor, de o minoră gravidă.

  • Jandarmerița care susține că a fost bătută cu pumnii și picioarele în cap este, de fapt, campioană la MMA
  • Rebeca Popa a fost „țestoasă” călare la Jandarmeria București
  • Când s-a mutat la Iași, a devenit vedetă după ce a împușcat în umăr un șofer fugar
  • Nepoata mafiotului Cosmos Tănase este acuzată că a bătut-o pe campioana MMA în fața mai multor jandarmi

Avocatul plătit de clanul interlop condus de Cosmos Tănase, care este unchiul minorei bătăușe, susține că fata gravidă nu ar fi agresat-o pe jandarmerița Rebeca Popa și că, de fapt, aceasta ar fi avut vânătăile în baza cărora și-a procurat certificatul medico-legal de la antrenamentele K-1. Un lucru extrem de bizar este acela că jandarmerița campioană la arte marțiale a fost agresată sub privirile mai multor colegi, martori la eveniment. De ce nu au intervenit colegii, ca să o apere? Nu se știe! Probabil că și lor le-a fost frică de minora gravidă...


Despre jandarmerița bătută de minoră sub privirile colegile din trupa de intervenție, colegii spyneau, în urmă cu trei ani, când aceasta a împușcat un suspect: „POPA REBECA - I.P.A. 3 IAȘI.
Rebeca este subofițer în cadrul I.J.J. Iași și încă din liceu s-a îndrăgostit de uniforma bleu jandarm, iar din acest motiv a urmat cursurile Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni, devenind cadru militar în Jandarmeria Romănă.
La început a facut parte din Detașamentul de cavalerie în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, executând misiuni alături de partenerul ei, calul Darling.
Din anul 2019, Rebeca s-a mutat în interes de serviciu la I.J.J. Iasi, în cadrul Detașamentului 1 Mobil, deoarece visul ei era să fie în sprijinul cetațeanului, în special în serviciul de ordine publică.

In luna aprilie 2020, fiind în timpul unei misiuni de menținere a ordinii publice, colega noastră nu a ignorat jurământul depus și a intervenit într-un scandal unde, unui tânăr i-a fost secționat artera brațului drept. Ea a reușit să aplaneze scandalul și să acorde primul ajutor tănărului rănit prin oprirea hemoragiei foarte puternice și prin resuscitarea acestuia în mai multe rânduri, ținându-l în viață până la sosirea echipajului de pe salvare, în final, viața tânărului fiind salvată.
Tot în anul 2020, aflându-se într-o patrulă mixtă alături de un polițist, au fost solicitați să intervină să acorde sprijin pentru prinderea unui șofer care a refuzat să oprească la semnalele polițistului și care a agresat un alt jandarm. Echipajul, din care făcea parte și plt. Popa Rebeca, a ajuns din urma autovehiculul dat în urmarire, făcăndu-i semnalele regulamentare pentru oprire, însă conducatorul auto a refuzat acest lucru, mai mult acesta a intrat cu mașina în autospeciala poliției pentru scoaterea de pe carosabil a acesteia.

Având în vedere faptul că viața echipajului era pusă în pericol, dar și a participanților la trafic, colega noastră a executat foc cu armamentul din dotare pentru imobilizarea autovehiculului, după ce în prealabil conducătorul a fost somat și avertizat. După o lungă urmarire, conducatorul auto a fost prins ca urmare a rănii provocate de glonț în zona umărului. Pentru aceste fapte, dar și pentru dăruirea cu care se implică în executarea misiunilor, suntem mandri că plt. Popa Rebeca face parte din asociația noastră și îi spunem azi la ceas aniversar: SĂRUT FEMEIE, MÂNA TA!”.

SPYNEWS a dezvăluit, zilele trecute, că familia lui Cosmos Tănase, autointitulat „Prinț al țiganilor”, este în stare de șoc: nepoata minoră a interlopului (sora fratelui său, Walter – n.r.), care este însărcinată, a fost arestată, fiindcă ar fi bătut o jandarmeriță de la trupele speciale, campioană MMA.
„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpata minoră N. MARIA-MAGDALENA, în prezent aflată în arestul IPJ Iaşi – CRAP, împotriva încheierii nr. 171/M.P. pronunțată de Judecătoria Iaşi la data de 14.10.2023, în dosarul penal nr. 31612/245/2023, încheiere pe care o menţine. Ia act că inculpata a beneficiat de asistență juridică din partea avocaţilor aleşi. În baza disp. art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpata contestatoare N. MARIA-MAGDALENA la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este decizia dată ieri de judecătorii Tribunalului Iași.


În urmă cu o săptămână, magistrații de la Judecătoria Iași au dispus: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 10894/P/2023, în ceea ce o priveşte pe inculpata N. Maria-Magdalena. Dispune arestarea preventivă a inculpatei N. Maria-Magdalena, pentru comiterea infracţiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. (1) şi (4) Cod penal raportat la art. 193 alin. (2) Cod penal, cu aplicarea art. 113 alin. (3) Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.10.2023 şi până la data de 12.11.2023, inclusiv. În baza dispoziţiilor art. 230 alin. (1) Cod de procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei N. Maria-Magdalena cu datele de stare civilă sus-menţionate”.

Conform procurorilor, ultrajul ar fi fost comis în seara zilei de 10 octombrie, în parcarea Spitalului Arcadia, unde ar fi izbucnit o ceartă. La fața locului a ajuns, potrivit publicației dezvaluirea.ro, o trupă antitero a jandarmeriei care ea compusă din trei bărbați și o jandarmeriță campioană la arte marțiale. „La data de 10.10.2023, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pe strada Prof. Narcis Măcinoi din mun. Iaşi, întrucât mai multe persoane manifestau o stare de agitaţie, tulburând ordinea şi liniştea publică. În această împrejurare, inculpata minoră ar fi iniţiat un dialog cu organele de ordine, solicitând în glumă, să fie dusă acasă de organele de jandarmerie. Faţă de refuzul celor din urmă, întrucât nu exista o stare de pericol care să justifice acest demers, inculpata minoră ar fi început să adreseze insulte şi cuvinte jignitoare respectivului echipaj, moment în care aceştia au iniţiat procedura legitimării. Întrucât inculpata minoră a continuat să manifeste o stare de agitaţie şi un limbaj insultător la adresa organelor de ordine, jandarmii au condus-o la autospeciala tip dubă fără a o încătuşa, întrucât minora a susţinut că era însărcinată. În momentul introducerii în autospecială şi în timp ce persoana vătămată jandarm a încercat să intre la rândul său în autovehicul, inculpata minoră i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul şi alta de picior în zona feţei, cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.
Pe de altă parte, Walter Tănase, fratele lui Cosmos Tănase, a susținut, conform dezvaluirea.ro, că fiica sa ar fi fost agresată de jandarmeriță. „Fata mi-a povestit că, în timp ce o băga în dubă, jandarmerița o lovea. Colegii jandarmeriței o întrebau de ce o mai lovește după ce le-a spus că este însărcinată și a fost imobilizată’’, a spus Walter Tănase, tatăl fetei.


Cosmos Tănase a ajuns în atenţia presei mondene în 2011, când a organizat o nuntă ca în poveşti pentru fiul lui, Aleodor, care avea atunci 19 ani. Presa a relatat la momentul respectiv că la nuntă au participat peste 600 de invitaţi, mirii având două perechi de naşi: Adrian Minune cu soţia Cati şi un alt cuplu celebru, Hingheru. Printre oaspeţii de seamă s-au numărat Nuţu Cămătaru, Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur şi Florin Salam. Parcarea s-a umplut de limuzine, băutura fină a curs valuri, iar banii au zburat „fără număr”.

Cosmos Tănase, autointitulat „Prinţul ţiganilor”, este considerat omul din umbra clanului Corduneanu, pe care l-a transformat în cea mai temută grupare interlopă din zonă. Cosmos şi-a început cariera infracţională din adolescenţă, când a plecat din Brăila, orașul său natal, la „cules” de portofele prin Occident, apoi a devenit bişniţar de maşini second-hand şi produse electornice. Presa din Germania l-a etichetat drept „monstru”, după ce mai mulţi copii au povestit că „Prinţul ţiganilor” îi bătea cu ciocanul peste degete dacă nu strângeau la cerşit sumele impuse de acesta.

Citește și: Vlăduța Lupău, apărată de funcționarii care i-au dat ajutoare ilegale / Nu e treaba presei ce fac ei cu banii românilor!

În articolul
Cine e jandarmerița băgată în spital de o minoră gravidă, care i-a dat picioare în cap! „Țestoasă” călăreață, campioană K-1 și pistolară cu sânge rece
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu au făcut spectacol! S-au transformat în Bruce Springsteen și au cântat o melodie celebră: ”Foarte grea...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:34
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu au făcut spectacol! S-au transformat în Bruce Springsteen și au cântat o melodie celebră: ”Foarte grea...” / VIDEO
  • Paula Chirilă și Romică Țociu au devenit Bruce Springsteen
  • Cât de bine au reușit să intre în pielea artistului
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show de senzație pe ritmurile lui Gene Kelly.  Au cântat celebra piesă Singin' in the Rain: ”Mi-a plăcut” / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:52
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show de senzație pe ritmurile lui Gene Kelly. Au cântat celebra piesă Singin' in the Rain: ”Mi-a plăcut” / VIDEO
  • Dima Trofim și Alexia Țalavutis au făcut show pe scenă
  • Cum a reacționat juriul, după ce l-au înterpretat pe Gene Kelly
Prodanca. Punct și de la capăt. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afară de la petrecerea de Revelion organizată de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai făcut-o în stilul tău” / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:14
Prodanca. Punct și de la capăt. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afară de la petrecerea de Revelion organizată de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai făcut-o în stilul tău” / VIDEO
  • Cum a reacționat Anamaria Prodan, când a alfat că Laurențiu Reghecampf Jr. nu are voie la petrecerea de Revelion
  • Vedeta a făcut tot ce a putut să salveze situația
Prodanca. Punct și de la capăt. Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril?! Cum s-a dat de gol în fața camerelor de filmat: ”Când mă mărit...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 20:45
Prodanca. Punct și de la capăt. Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril?! Cum s-a dat de gol în fața camerelor de filmat: ”Când mă mărit...” / VIDEO
  • Ce planuri de viitor are Anamaria Prodan cu Ronald Gavril
  • Relația lor de iubire merge din ce în ce mai bine
Prodanca. Punct și de la capăt. Anamaria Prodan, enervată la culme de fiul ei! Cum l-a pus la punct pe Laurențiu Reghecampf Jr.: ”Îmi vine să îl...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 20:13
Prodanca. Punct și de la capăt. Anamaria Prodan, enervată la culme de fiul ei! Cum l-a pus la punct pe Laurențiu Reghecampf Jr.: ”Îmi vine să îl...” / VIDEO
  • Anamaria Prodan a fost enervată de Laurențiu Reghecampf Jr.
  • Ce replică a făcut-o să reacționeze dur
Imagini dureroase cu locul în care a fost înmormântat Mădălin, băiatul mort în Olt. Prietenii lui au dus zeci de coroane și lumânări / FOTO
Stiri interne • la 18:24
Imagini dureroase cu locul în care a fost înmormântat Mădălin, băiatul mort în Olt. Prietenii lui au dus zeci de coroane și lumânări / FOTO
  • cum arată mormântul lui Mădălin
  • Imagini dureroase de la locul în care a fost condus pe ultimul drum
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close