Ea este tânăra care a murit, după ce s-a aruncat de pe pod la Agigea. Alina urma să facă nuntă în weekend

Ea este tânăra care a murit, după ce s-a aruncat de pe pod la Agigea. Alina urma să facă nuntă în weekend © Facebook

Luni dimineață, o tânără de 32 de ani, care părea că are un viitor luminos înainte, și-a pus capăt zilelor, într-un mod tulburător. Alina s-a aruncat de pe podul de la Agigea și a sfârșit înecată în Canalul Dunăre-Marea Neagră.

În jurul orei 5 dimineața, Alina a plecat subit de acasă, alarmându-și logodnicul. Cel mai negru scenariu s-a adeverit, însă, odată cu descoperirea făcută de autorități.

Alina s-a aruncat de pe pod

A condus până la pod, s-a descălțat, apoi s-a aruncat de pe pod, direct în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Martorii care au asistat la scenă au sunat, panicați, la 112, iar fața locului au fost dispuse mai multe echipaje care au intervenit.

Scafandrii au căutat puțin în apele de sub pod, găsind imediat trupul neînsuflețit al femeii de 32 de ani. A fost adusă la mal, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru ea.

„Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi - T.N. Agigea au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea. Deplasați la fața locului, polițiștii au găsit încălțămintea femeii, dar și o pereche de ochelari. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în canalul Dunăre - Marea Neagră, fiind vorba despre o femeie de 32 de ani, din municipiul Constanța. Polițiștii din cadrul S.R.P.T. efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat ISU Constanța.

Urma să se căsătorească

Alina avea 32 de ani și o relație de ceva ani cu cel care urma să îi devină soț. Vestea morții ei i-a șocat pe apropiați, care nu-și pot explica de ce a recurs la un astfel de gest. Rudele au început deja să-și exprime durerea, iar oamenii au transmis primele mesaje de condoleanțe.

„Doliu este pentru Alina, nepoata mea...”, a transmis o rudă de-ale tinerei, pe Facebook. „Dumnezeu s-o odihnească! Sincere condoleanțe familiei”, au fost câteva dintre mesajele de condoleanțe, transmiși de oamenii de pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro